ΑΕΚ: Το μήνυμα του Δ. Μελισσανίδη για τον Κώστα Νεστορίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον αείμνηστο Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφυγε πλήρης ημερών.

ΑΕΚ: Το μήνυμα του Δ. Μελισσανίδη για τον Κώστα Νεστορίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε και προσωπικά τη θλίψη του για την απώλεια του Κώστα Νεστορίδη. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε μια προσωπική δήλωση, με την οποία αποχαιρετά τον θρύλο των «κιτρινόμαυρων», τον οποίο χαρακτηρίζει «σύμβολο για τον μεγαλύτερο προσφυγικό σύλλογο της χώρας» και «τον μεγαλύτερο παίκτη στην ιστορία της ΑΕΚ», ενώ τονίζει πως η Ένωση «δεν θα τον ξεχάσει ποτέ».

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Θρηνούμε σήμερα μια ασύγκριτη απώλεια για την Οικογένειά μας, την Οικογένεια της ΑΕΚ. Ο Κώστας Νεστορίδης, πρόσφυγας Ποντιακής καταγωγής και ο ίδιος, υπήρξε σύμβολο για τον μεγαλύτερο προσφυγικό σύλλογο της χώρας.

Ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ, σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και την ομάδα μας. Άντεξε παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων και μπόρεσε να ζήσει το μεγαλείο της επιστροφής της ομάδας μας στο Σπίτι της. Η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

Καλό ταξίδι «Νέστορα»…».