Αλ Κελαϊφί: «Φτιάχνουμε ομάδα για το μέλλον»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί δήλωσε περήφανος για τον προπονή της ομάδας και πως αυτό που χτίζεται είναι μελλοντικό.

Αλ Κελαϊφί: «Φτιάχνουμε ομάδα για το μέλλον»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε συνέντευξη στο RCM Sport, εκτίμησε πολύ θετικά τη δουλειά του Λουίς Ενρίκε.

«Είμαι περήφανος για τον προπονητή μας (Λουίς Ενρίκε), ο οποίος κάνει φανταστική δουλειά. Κάνει καταπληκτική δουλειά χτίζοντας όλα αυτά. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και το πώς παίζουμε, η στρατηγική, το όραμα», ειπε και συνέχισε: «Ακούστε, το Champions League είναι μεγάλη ιστορία. Ίσως το συζητήσουμε στο μέλλον. Είπαμε στην αρχή της σεζόν ότι θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα για το μέλλον. Μια ομάδα που μπορεί πραγματικά να παίξει μαζί για άλλα έξι ή οκτώ χρόνια. Έχουμε τη νεότερη ομάδα στα προημιτελικά. Έχουμε τη νεότερη ομάδα από τους δέκα καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Αυτό μας κάνει περήφανους και είναι υπέροχο που ακολουθούμε αυτή τη στρατηγική με νεαρούς παίκτες, Γάλλους επίσης, για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Όλοι είδαν το τελευταίο παιχνίδι».