Αλλάξτε τράπεζα και κερδίστε 4% στα ψώνια – Παράδειγμα με συν 280 ευρώ

Αλλάξτε τράπεζα και κερδίστε έως και 4% στα ψώνια σας.

Αλλάξτε τράπεζα και κερδίστε 4% στα ψώνια - Παράδειγμα με συν 280 ευρώ

Η τράπεζα της Eurobank προσπαθεί κι εκείνη με το δικό της τρόπο να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι της, προκειμένου να προσελκύσει κι εκείνη όσους περισσότερους πελάτες μπορεί.

Συγκεκριμένα η τράπεζα της Eurobank έχει σκεφτεί και έχει υλοποιήσει μια εξαιρετική προσφορά για τους συνταξιούχους, η οποία μάλιστα εκπνέει μέσα στις επομένες ημέρες.

Ουσιαστικά αξίζει να σημείωσουμε ότι η διαδικασία μεταφοράς του λογαριασμού σύνταξης στη Eurobank δεν απαιτεί την επίσκεψη σε κατάστημα, αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί online, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Αλλάξτε τράπεζα και κερδίστε κάποια προνόμια – Δείτε αναλυτικά

Εκπνέει σε λίγες ημέρες η προσφορά της Eurobank για συναξιούχους που θα την επιλέξουν για την είσπραξη κάθε μήνα της σύνταξής τους.

Πλέον, η διαδικασία μεταφοράς του λογαριασμού σύνταξης στη Eurobank δεν απαιτεί την επίσκεψη σε κατάστημα, αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί online, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Όφελος 4% στα ψώνια από την προσφορά που κάνει η τράπεζα

Όσοι υποβάλλον το αίτημά τους έως και τις 31/12/2023 και μπει στο νέο τους λογαριασμό στη Eurobank η σύνταξή τους έως και το τέλος του ερχόμενου Μαρτίου, εξασφαλίζουν επιβράβευση στις καθημερινές τους αγορές.

Συγκεκριμένα, για 1 χρόνο θα κερδίζουν 4% σε ευρώ €πιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών που πραγματοποιούν στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • Σκλαβενίτης
  • Μασούτης
  • Χαλκιαδάκης
  • Πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ

Τα ευρώ €πιστροφή είναι πραγματικό χρήμα, καθώς μόλις τα κερδίσετε μπορείτε άμεσα να τα εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος €πιστροφή.

Κι αυτό πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για παράδειγμα. εάν οι αγορές σας σε σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων το χρόνο ανέρχονται σε 7.000 ευρώ, θα κερδίσετε 280 ευρώ δωρεάν αγορών.

Σημειώνεται ότι η ίδια προσφορά ισχύει και για δημοσίους υπαλλήλους που θα επιλέξουν τη Eurobank για είσπραξη του μισθού τους.

Online η διαδικασία για την προσφορά από την τράπεζα

Η διαδικασία μεταφοράς της σύνταξής σας στη Eurobank μπορεί να ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως, μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App, ως εξής:

– Επιλέγετε τον λογαριασμό όπου θέλετε να πιστώνεται η σύνταξή σας

– Συμπληρώνετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας που αναγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης

– Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και ολοκληρώνετε την αίτησή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε online την πορεία της αίτησής σας, ενώ ενημερώνεστε με SMS για το πότε μπήκε η σύνταξη στο λογαριασμό σας.

Εναλλακτικά, πηγαίνετε με ραντεβού σε ένα κατάστημα της τράπεζας ή τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για συνταξιούχους στο 2109555777, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται εκείνη τη στιγμή, ενώ το ταμείο σας ενημερώνεται αυτόματα.