Ανατροπή στα ATM στην Ελλάδα – Τέλος οι χρέωσεις με νέο δίκτυο

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Έρχεται από τη Euronet δίκτυο ATM στη χώρα μας χωρίς καμία χρέωση.

Ανατροπή στα ATM στην Ελλάδα - Τέλος οι χρέωσεις με νέο δίκτυο

Το περιμέναμε πολύ καιρό και η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύαμε ότι θα έρθει και ποτέ…

Να που όμως θα μπορούμε σε λίγο διάστημα να πηγαίνουμε στο ATM χωρίς τις χρεώσεις που έχουν οι συστημικές τράπεζες.

Τι θα κερδίζουμε στα νέα ATM

Όπως προκύπτει, στην έναρξη λειτουργίας ενός νέου δικτίου ΑΤΜ σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα θα προχωρήσει η Euronet, με στόχο να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μετρητά σε όλους τους συμπολίτες μας, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε οι τράπεζες μειώνουν την φυσική τους παρουσία, κλείονοντας το ένα ATM μετά το άλλο.

Το νέο δίκτυο της Euronet θα φέρει την ειδική σήμανση ΑΤΜ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ και ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται ήδη σε λειτουργία με 20 ΑΤΜ στην Αθήνα και γρήγορα θα επεκταθεί σε άλλες περιοχές της χώρας.

Λίγα λόγια για τη Euronet

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η Εuronet έχει μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα, πλέον των 25 ετών, εγκαθιστώντας και λειτουργώντας σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ, εκτός τραπεζικών καταστημάτων (off site) στη χώρα που αριθμεί περισσότερα από 1.700 ΑΤΜ.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται και αναπτύσσει τον τομέα της Αποδοχής Πληρωμών και Εκκαθάρισης Συναλλαγών με την εμπορική ονομασία ‘epay’ με περισσότερα από 220.000 τερματικά POS και σημαντικά μερίδια αγοράς στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο.