Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων ελληνικών επιχειρηματικών Ομίλων και ταυτόχρονα αποτελεί έναν από τους πλέον εξωστρεφείς ελληνικούς Ομίλους, με σημαντική παρουσία στο εξωτερικό.

Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Με περίπου 7.000 εργαζομένους σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς των υποδομών, της παραγωγής, προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας από θερμικές πηγές και ΑΠΕ, των παραχωρήσεων, της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων.

O Όμιλος υλοποιεί έργα και επενδύσεις ύψους 10 δισ. ευρώ ενώ το ανεκτέλεστο κατασκευαστικό υπόλοιπο του Ομίλου με τα υπογεγραμμένα και τα προς υπογραφή έργα ανέρχεται στο ιστορικό υψηλό των 5,7 δισ. ευρώ.

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Ανθρώπινο δυναμικό

Οι άνθρωποι του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποτελούν τη δύναμη της εταιρίας. Υποστηρίζονται συστηματικά στην επαγγελματική και προσωπική τους ανάπτυξη, καθώς φιλοσοφία της εταιρείας είναι ο εργαζόμενος να αντιμετωπίζει το εργασιακό του περιβάλλον σαν μια συνεχή πρόκληση.

Η επιτυχία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έρχεται με τη συνδρομή όλων των εργαζομένων, καθώς αυτοί είναι που τον οδηγούν στην ανάπτυξη και μεγέθυνση του. Η γνώση, η εξειδίκευση, η δημιουργικότητα και ο δυναμισμός των εργαζομένων εγγυώνται την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας στο μέλλον.

Ο Όμιλός μας χαρακτηρίζεται από τη μακρόχρονη παρουσία έμπειρων και εξειδικευμένων στελεχών καθώς και από τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ