Άνοιξαν θέσεις εργασίας στο Πλαίσιο – Πώς θα κάνετε την αίτησή σας

Τα καταστήματα Πλαίσιο ανακοίνωσαν την πρόσληψη προσωπικού για συνολικά έξι θέσεις εργασίας στην Αττική. Οι διαθέσιμες θέσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, σύμβουλους πωλήσεων και τεχνικούς. Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για κάποια από αυτές τις θέσεις, συνιστάται να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων Πλαίσιο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Άνοιξαν θέσεις εργασίας στο Πλαίσιο - Πώς θα κάνετε την αίτησή σας

Το Πλαίσιο αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής πώλησης στην Ελλάδα, έχοντας εξειδικευτεί σε υπολογιστές, προϊόντα τεχνολογίας, είδη γραφείου και οικιακές συσκευές. Η ίδρυσή της χρονολογείται από το 1969, όταν ο Γιώργος Γεράρδος, τότε φοιτητής στο τμήμα πολιτικών μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, άνοιξε ένα μικρό κατάστημα 14 τ.μ. στην οδό Στουρνάρη στην Αθήνα, με την επωνυμία «Το Ηλεκτρονικό Μαγαζί» ή «Είδη Σχεδίου και Χαρτοπωλείου».

Το Όραμα και οι Αρχές

Ο Γιώργος Γεράρδος, εμπνευσμένος από τις συχνές του επισκέψεις στην Αθήνα για την προμήθεια υλικών για τις κατασκευές και τις εργασίες του, διαπίστωσε ότι τα ενδιάμεσα κόστη ανέβαζαν υπερβολικά τις τιμές των προϊόντων. Έτσι, αποφάσισε να ιδρύσει μια επιχείρηση που θα καταργούσε τους μεσάζοντες, προσφέροντας τον εξοπλισμό σε συμφέρουσες τιμές. Με τη στήριξη φίλων και συγγενών, κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια και να ανοίξει το πρώτο κατάστημα.

Η Εξέλιξη της Εταιρίας

Από την ίδρυσή της, η εταιρία Πλαίσιο δεν σταμάτησε να επεκτείνεται.  Σήμερα, διατηρεί συνολικά 27 καταστήματα, εκ των οποίων τα 26 βρίσκονται στην Ελλάδα και ένα στη Βουλγαρία. Η επέκταση στη Βουλγαρία πραγματοποιήθηκε το 2005, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στην αγορά των Βαλκανίων.

Πρόσφατες Προσθήκες στο Δίκτυο των καταστημάτων της

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο δίκτυο της εταιρίας Πλαίσιο περιλαμβάνουν το superstore της Αγίας Παρασκευής, το κατάστημα στα Χανιά και το experience store της Πέτρου Ράλλη. Στο experience store, το κοινό έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια προσωποποιημένη εμπειρία πριν καταλήξει στην αγορά, ενισχύοντας την εμπειρία του καταναλωτή και την ικανοποίηση των αναγκών του.

Θέσεις εργασίας στο Πλαίσιο

  • Sales Advisors Τεχνολογίας – Αθήνα
  • Full-Stack Web Developer – Μαγούλα
  • First (1st) Level Tech Support – Μεταμόρφωση, Αττική
  • Junior SAP ABAP Developer – Μαγούλα, Αττική
  • Buyer- Μαγούλα, Αττική
  • Customer Advisor – Direct Sales Center – Μεταμόρφωση, Αττική
  • Visual Merchandiser Stores – Αθήνα

Κάντε άμεσα την αίτηση σας για τη θέση του ενδιαφέροντος σας ΕΔΩ.