Απίθανη προσφορά από την Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα σε ΟΛΟΥΣ

Η Cosmote αποφάσισε να προχωρήσει σε μια απίθανη προσφορά προς τους πελάτες της, καθώς δίνει απεριόριστα data εντελώς δωρεάν.

Απίθανη προσφορά από την Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα σε ΟΛΟΥΣ

Η Cosmote σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει τους υπάρχοντες πελάτες της, αλλά και ν’ αποκτήσει καινούργιους, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σπουδαία κίνηση δίνοντας δωρεάν απεριόριστα data σε όλους.

Πιο συγκεκριμένα δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (22-24/06), προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους πελάτες της, για να επικοινωνούν και να ψυχαγωγούνται ξέγνοιαστα όπου κι αν βρίσκονται.

Από εκεί και πέρα όλοι οι πελάτες συμβολαίου COSMOTE -ιδιώτες και επαγγελματίες, Καρτοσυμβολαίου, Business Cost Control, COSMOTE Family, COSMOTE Neo, COSMOKAΡΤΑ και Frog μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τις 24 Ιουνίου.

Η Cosmote προσφέρει απεριόριστα δωρεάν data σε όλους – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Ισχύει για όλους τους πελάτες COSMOTE από 22-24/06.

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (22-24/06), προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους πελάτες της, για να επικοινωνούν και να ψυχαγωγούνται ξέγνοιαστα όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς περιορισμούς, με το γρηγορότερο δίκτυο κινητής της χώρας.

Όλοι οι πελάτες συμβολαίου COSMOTE -ιδιώτες και επαγγελματίες, Καρτοσυμβολαίου, Business Cost Control, COSMOTE Family, COSMOTE Neo, COSMOKAΡΤΑ και Frog μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τις 24 Ιουνίου και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data για 3 ημέρες (από το Σάββατο 22 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 23:59). Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από το COSMOTE app.

Απεριόριστα data εντελώς δωρεάν για τρεις ημέρες μπορούν να πάρουν και οι χρήστες του WHAT’S UP μέσω ενός Mystery Token που θα βρουν στο WHAT’S UP app στη σελίδα του RELOAD IT. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν το Mystery Token μέχρι και το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Η COSMOTE ακούει τις ανάγκες των πελατών της και για μια ακόμη φορά τους προσφέρει απεριόριστο σερφάρισμα με κορυφαίες ταχύτητες, υψηλή συνδεσιμότητα και αξιοπιστία μέσα από το υπερσύγχρονο δίκτυό της.

Η COSMOTE συνεχίζει δυναμικά την στρατηγική της για αναβάθμιση του εμπορικού της δικτύου 30 νέα, πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα την τελευταία διετία Πιο διαδραστικά, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Μια νέα ψηφιακή εμπειρία φέρνουν στους πελάτες τους τα καταστήματα COSMOTE, με την εταιρεία να συνεχίζει δυναμικά το στρατηγικό της πλάνο για διαρκή αναβάθμιση του εμπορικού της δικτύου. Συνολικά 30 καταστήματα COSMOTE έχουν ανακαινιστεί πλήρως σε όλη την Ελλάδα την τελευταία διετία, εκ των οποίων τα δώδεκα το 2023 σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Κρήτη, Ημαθία, Αιτωλοακαρνανία και Πιερία. Με μοντέρνα αισθητική, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αλλά και με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα καταστήματα COSMOTE οδηγούν τις εξελίξεις στη νέα ψηφιακή εποχή.

Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, τα ανακαινισμένα καταστήματα COSMOTE είναι σχεδιασμένα με καινοτόμα υλικά, άνετους και οικείους χώρους, είναι πιο λειτουργικά αλλά και πιο διαδραστικά. Με στόχο να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών τους, παρέχουν µία ευρεία γκάµα προηγμένων προϊόντων τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, laptops, αξεσουάρ, smartwatches, τηλεοράσεις, έξυπνες λύσεις για το σπίτι, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες COSMOTE σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Internet και τηλεόραση. Επιπλέον, διαθέτουν θεματικές ζώνες και νέες σχεδιαστικές γραμμές που αναδεικνύουν το προϊοντικό τους portfolio και διευκολύνουν την περιήγηση του επισκέπτη στον χώρο.

Τα καταστήματα COSMOTE έχουν εμπλουτιστεί με περισσότερα live demos και ψηφιακές οθόνες, ενώ στις ειδικά διαμορφωμένες βιωματικές γωνιές οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους συσκευές. Συγκεκριμένα, στο Smart Home θα βρουν γρήγορες ταχύτητες internet, connectivity και έξυπνες συσκευές που κάνουν το σπίτι πιο άνετο και λειτουργικό, πιο ασφαλές και ενεργειακά πιο αποδοτικό. Στο Fiber gaming zone θα δοκιμάσουν νέες εφαρμογές που «τρέχουν» στα υπερσύγχρονα και υψηλής ποιότητας δίκτυα οπτικών ινών του Ομίλου ΟΤΕ, ανεβάζοντας την εμπειρία του gaming σε άλλα επίπεδα. Στο Fiber / 5G stage οι καταναλωτές, μέσα από διαδραστικές οθόνες, γνωρίζουν τα οφέλη των οπτικών ινών και του 5G, ενώ στην γωνιά της COSMOTE TV μπορούν να απολαύσουν την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της COSMOTE TV και να επιλέξουν την smart TV τους.

Άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση για ιδιώτες & επιχειρήσεις

Σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, πέρα από τους εξειδικευμένους και έμπειρους πωλητές, οι επισκέπτες θα συναντήσουν έναν Smart Life Coach που θα τους παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για θέματα τηλεπικοινωνιών, αλλά και για θέματα συνδεσιμότητας προϊόντων & υπηρεσιών. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους έναν Business Expert, ο οποίος θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν λύσεις επικοινωνίας, υπηρεσίες & προγράμματα ειδικά για την επιχείρησή τους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τα καταστήματα COSMOTE να ξεχωρίζουν είναι ότι ακολουθούν τις περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές και τις προτεραιότητες βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή των καταστημάτων είναι ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, με LED φωτισμούς που εξοικονομούν ρεύμα, Green Walls και οικολογικά δάπεδα. Διαθέτουν μονάδες καθαρισμού αέρα υψηλής απόδοσης για καλύτερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα, αλλά και ειδικούς κάδους ανακύκλωσης συσκευών, μπαταριών και μελανοδοχείων.

Τα νέα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό με εκδηλώσεις και τεχνολογικές δράσεις (όπως VR παιχνίδια, gaming διαγωνισμοί με 5G ταχύτητες, διαδραστικό παιχνίδι με avatar), που του έδωσαν τη δυνατότητα να κερδίσει δώρα τεχνολογίας και να βιώσει από κοντά τη νέα εποχή των καταστημάτων.