Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Πως να διώξετε την άσχημη μυρωδιά

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα φάμε μπακαλιάρο σκορδαλιά. Ποιο είναι το τρικ για να μην έχουμε άσχημη οσμή μετά.

Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Πως να διώξετε την άσχημη μυρωδιά

Πλησιάζει η 25η Μαρτίου και έρχεται η ώρα του μπακαλιάρου σκορδαλιά!

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Μετά το φαγητό συνήθως προκύπτει ζήτημα με τη μυρωδιά.

Εδώ στο άρθρο, σας παρουσιάζουμε τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε τέτοιο ζήτημα.

Πως θα διώξουμε τη μυρωδιά από το μπακαλιάρο σκορδαλιά

Υπάρχουν ορισμένοι… παραδοσιακοί τρόποι, που μειώνουν την ένταση της οσμής του σκόρδου στην αναπνοή σας.

Μπορείτε, για παράδειγμα να μασήσετε φρέσκο μαϊντανό ή και μέντα.

Επίσης, να φάτε μια κουταλιά μέλι, ή λίγο καφέ ελληνικό, αλλά ωμό.

Αν αντέχετε την ένταση, μπορείτε να κρατήσετε για αρκετή ώρα στο στόμα σας ένα καρφάκι γαρύφαλλο, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και μερικά φυλλαράκια από φασκόμυλο.

Τέλος, έχει αποδειχθεί πως καλά αποτελέσματα έχει και η χλωρή ρίγανη.