Μπαμ από ελληνική τράπεζα – Χαρίζει 150 ευρώ με μία… αίτηση

Μεγάλη είδηση προκύπτει από ελληνική τράπεζα, καθώς αποφάσισε να χαρίσει συνολικά 150 ευρώ κάνοντας μονάχα μια αίτηση.

Μπαμ από ελληνική τράπεζα - Χαρίζει 150 ευρώ με μία... αίτηση

Μια συγκεκριμένη ελληνική τράπεζα πήρε μια απόφαση, η οποία αποτελεί έκπληξη γενικότερα, καθώς με μία μονάχα αίτηση αναμένεται να σου χαρίσει συνολικά 15ο ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα πριμ για την επιλογή της ως τράπεζα συνεργασίας θα δίνει η Eurobank μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και τα 150 ευρώ.

Από εκεί και πέρα πρόκειται για μία προσφορά που ενεργοποιήθηκε με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών, οι οποίοι απλά με το άνοιγμα του νεόυ λογαριασμού τους, κερδίζουν το δώρο που τους αναλογεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι κάνουν την ενέργεια θα λάβουν ως δώρο ένα συγκεκριμένο ποσό σε ευρώ €πιστροφή. Πρόκειται για χρήματα που μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας. Μεταξύ τους περιλαμβάνονται τόσο σούπερ μάρκετ, όσο και πρατήρια καυσίμων.

Μπαμ από ελληνική τράπεζα – Χαρίζει 150 ευρώ

Σύμφωνα με το moneyonline.gr, πριμ για την επιλογή της ως τράπεζα συνεργασίας θα δίνει σε νέους της πελάτες η Eurobank τις επόμενες εβδομάδες, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και τα 150 ευρώ.

Πρόκειται για μία προσφορά που ενεργοποιήθηκε με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών, οι οποίοι απλά με το άνοιγμα του νεόυ λογαριασμού τους, κερδίζουν το δώρο που τους αναλογεί.

Η διαφορά της ενέργειας αυτής σε σχέση με τις προηγούμενες είναι ότι περιλαμβάνει στα δώρα όλες τις κατηγορίες ιδιωτών και όχι μόνο συγκεκριμένα τμήματα της υποψήφιας πελατείας της.

Μάλιστα, όλη η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί από το κινητό τηλέφωνο του ενδιαφερόμενου, χωρίς καμία επίσκεψη σε κατάστημα.

Τι δώρο κερδίζετε

Όσοι ενταχθούν στο πελατολόγιο της τράπεζας έως και τη λήξη της προσφοράς, θα λαμβάνουν ως δώρο ένα συγκεκριμένο ποσό σε ευρώ €πιστροφή.

Πρόκειται για χρήματα που μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας.

Μεταξύ τους περιλαμβάνονται τόσο σούπερ μάρκετ, όσο και πρατήρια καυσίμων.

Ως εκ τούτου ο καθένας μπορεί να εξαργυρώσει τα ευρώ €πιστροφή που θα πάρει ως δώρο, καθώς πρόκειται για δαπάνες που ούτως ή αλλιώς πραγματοποιεί κάθε μήνα.

Μοναδική προϋπόθεση είναι να διαθέτει χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με καταθετικό του λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει στο POS της επιχείρησης που θα επιλέξει.

Όλα τα δώρα

Αναλυτικότερα, όσοι γίνουν πελάτες της Eurobank τις επόμενες εβδομάδες θα κερδίσουν τα εξής:

– Ιδιώτες

Για online εγγραφές φυσικών προσώπων, μέσω της υπηρεσίας Digital Customer Onboarding, η τράπεζα θα δίνει δώρο 25 ευρώ €πιστροφή.

Μοναδική προϋπόθεση είναι να αναφέρουν στον εκπρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί τους μέσω video κλήσης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τον κωδικό «25€ δώρο».

Τα ευρώ €πιστροφή θα πιστωθούν σε κάρτα της Eurobank που θα εκδοθεί με το άνοιγμα του λογαριασμού και ισοδυναμούν με δωρεάν αγορές αξίας 25 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης.

Σημειώνεται ότι για την απόδοση του δώρου, ο νέος πελάτης θα πρέπει να ανοίξει το λογαριασμό «Καθημερινός λογαριασμός Plus», ο οποίος συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage.

Η μηνιαία συνδρομή του πακέτου ανέρχεται σε 0,6 ευρώ και περιλαμβάνει διάφορες παροχές, όπως έκδοση και δωρεάν ανανέωση χρεωστικής κάρτας, αλλά και πληρωμή μίας πάγιας εντολής κάθε μήνα χωρίς προμήθεια.

Αν στο λογαριασμό αυτό μεταφερθεί οποτεδήποτε η μισθοδοσία ή η σύνταξη του πελάτη, το πακέτο από εκείνη τη στιγμή και ύστερα δεν θα χρεώνεται.

– Δημόσιοι υπάλληλοι

Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων στις Ένοπλες Δυνάμεις, μεταφέρουν τη μισθοδοσία τους στην Eurobank έως και 28.06.2024, θα κερδίσουν δύο δώρα:

Πρώτον, θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους 100 ευρώ €πιστροφή, που θα είναι διαθέσιμα για δωρεάν αγορές αξίας 100 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματγος

Δεύτερον, θα εξασφαλίσουν μόνιμη για ένα χρόνο επιβράβευση 4% σε όλες τις αγορές τους στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.

Η εντολή για μεταφορά της μισθοδοσίας γίνεται στην υπηρεσία, στην οποία ανήκει ο δημόσιος υπάλληλος.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην τράπεζα, καλέστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης του EuroPhone Banking για μισθοδοτούμενους στο 2109555777, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00.

– Συνταξιούχοι

Εάν είστε συνταξιούχος ή απόστρατος και μεταφέρετε έως και τις 28.06.2024 τη σύνταξή σας στη Eurobankε, είτε είστε ήδη πελάτης της είτε όχι, κερδίζετε:

– 150 ευρώ €πιστροφή, εάν ολοκληρώσετε τη διαδικασία της μεταφοράς εξ αποστάσεως ή 100 ευρώ αν επιλέξετε ένα κατάστημα της τράπεζας για την εξυπηρέτησή σας ή την ολοκληρώσετε τηλεφωικά

– Μόνιμη για ένα χρόνο επιβράβευση 4% σε όλες τις αγορές τους στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.

Η μεταφορά της σύνταξης μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

– Από το κινητό ή τον υπολογιστή σας

Κάνετε την αίτηση μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App, επιλέγοντας το λογαριασμό, στον οποίο θέλετε να πιστώνεται η σύνταξή σας.

Συμπληρώνετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ που αναγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης και επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας, προτού ολοκληρώσετε την αίτησή σας.

– Σε κατάστημα ή τηλεφωνικά

Πηγαίνετε με ραντεβού σε ένα κατάστημα Eurobank ή τηλεφωνείτε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης: για συνταξιούχους στο 2109555777, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται εκείνη τη στιγμή, ενώ το ταμείο σας ενημερώνεται αυτόματα.