Μπαμ από την Alpha Bank: Βάζει 6 ευρώ δώρο στους λογαριασμούς – Η διαδικασία

Η Alpha Bank κάνει μεγάλο μπαμ, καθώς αποφάσισε με μια συγκεκριμένη διαδικασία να βάζει 6 ευρώ δώρο στους λογαριασμούς.

Μπαμ από την Alpha Bank: Βάζει 6 ευρώ δώρο στους λογαριασμούς - Η διαδικασία

Η Alpha Bank κάνει μεγάλο μπαμ, καθώς αποφάσισε μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας να βάζει 6 ευρώ δώρο σε συγκεκριμένους λογαριασμούς σε μια προσπάθεια να προσελκύσει όσο περισσότερους πελάτες γίνεται.

Οι επιχειρήσεις, όπως και οι τράπεζες, πάντα ψάχνουν διάφορους τρόπους, προκείμενου να προσελκύσουν νέους πελάτες και μέσα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία να έχουν κέρδος οι ίδιες.

Έτσι, η τράπεζα Alpha Bank αποφάσισε να κάνει δώρο 6 ευρώ σε όσους θα κάνουν online την εγγραφή τους στις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες τις επόμενες εβδομάδες.

Μπαμ από την Aplha Bank – Δίνει 6 ευρώ σε συγκεκριμένους λογαριασμούς

Ένα δώρο περιμένει τους πελάτες της Alpha Bank που θα κάνουν online την εγγραφή τους στις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες τις επόμενες εβδομάδες.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για νέες online εγγραφές στο e-Banking, είτε μέσω της εφαρμογής myAlpha Mobile ή μέσω υπολογιστή, το διάστημα έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2024.

Μοναδική προϋπόθεση για να λάβετε το δώρο σας μετά την εγγραφή είναι να κάνετε την πρώτη σας σύνδεση με τους κωδικούς e-banking που θα εκδώσετε.

Το δώρο σας από την Aplha Bank

Εφόσον ολοκληρώσετε με επιτυχία τα παραπάνω, θα λάβετε στον Bonus λογαριασμό σας 3.000 πόντους ως δώρο από την τράπεζα.

Για το λόγο αυτό κατά την ημερομηνία της εγγραφής σας στο e-banking θα πρέπει να διεθέτετε έστω μία ενεργή, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ιδιωτών που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Η απόδοση των πόντων θα πραγματοποιηθεί εντός δύο μηνών μετά τη λήξη της ενέργειας, δηλαδή έως και τις 8 Απριλίου 2024, και μία φορά για κάθε νέα online εγγραφή ανά πελάτη.

Οι 3.000 πόντοι αντιστοιχούν σε δωρεάν ή με έκπτωση αγορές αξίας 6 ευρώ και μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη Bonus.