Μπάρμπα Στάθης: Νέες θέσεις εργασίας σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης; Βρείτε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει αφού ενημερωθείτε αναλυτικά τόσο για την εταιρία όσο και τις ειδικότητες.

Μπάρμπα Στάθης: Νέες θέσεις εργασίας σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε, πρωτοπόρος και ηγέτης στην αγορά καταψυγμένων λαχανικών και ζυμών στην χώρα μας, ιδρύθηκε το 1969 στην Θεσσαλονίκη και είναι θυγατρική της VIVARTIA , μέλος του ομίλου MIG.

Με τρίπτυχο επιτυχίας τη θρέψη, τη γεύση και την ευκολία, η Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. προσφέρει επί σειρά ετών στα ελληνικά νοικοκυριά προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα των επιτυχημένων εμπορικών σημάτων Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη. Βασικοί πυλώνες της λειτουργίας της εταιρείας είναι η καινοτομία, η ποιότητα, η επένδυση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και η έρευνα/ανάπτυξη, με σαφή στόχο την καθημερινή προσφορά στους καταναλωτές ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας, πάντα με βασικό μοχλό δύναμης το ανθρώπινο δυναμικό.

Στις δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνονται η παραγωγή και διάθεση καταψυγμένων λαχανικών συμβατικής αλλά και βιολογικής γεωργίας, μείγματα λαχανικών απλών και με ρύζι , συνδυασμοί καταψυγμένων λαχανικών με βάση αγαπημένες ελληνικές συνταγές καθώς και προϊόντα ντομάτας και φρέσκιες σαλάτες. Στην κατηγορία της ζύμης , η «Χρυσή Ζύμη» αναδεικνύει τη θρεπτική αξία της Ελληνικής κουζίνας και τη διατροφική παράδοση γενεών μέσα από παραδοσιακές αγαπημένες συνταγές με ζύμη, προσφέροντας πλούσια ποικιλία προϊόντων όπως καταψυγμένα φύλλα, πίτες, πιτάκια, pizza αλλά και ποικιλία φύλλων στην κατηγορία φρέσκια ζύμη ψυγείου.

Επιπλέον, ο Μπάρμπα Στάθης αξιοποιεί την πείρα και τη γνώση χρόνων πρωταγωνιστικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, το υψηλού επιπέδου ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό και τις δυνατότητες της ελληνικής γης και εφαρμόζοντας ένα σύστημα «ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης» στο πλαίσιο της « συμβολαιακής γεωργίας» διασφαλίζει την βέλτιστη ποιότητα, και την μέγιστη ασφάλεια, και εξασφαλίζει τη διατήρηση της φρεσκάδας και της γεύσης των λαχανικών, μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουν στο πιάτο μας.

Ταυτόχρονα η εταιρεία έχει αναπτύξει μία ολοκληρωμένη και ισχυρή λειτουργία Έρευνας και Ανάπτυξης, που ως κύριο μέλημά της έχει την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και κ και την ορθή προσαρμογή και αξιοποίηση τους στις απαιτήσεις των αγορών που εξυπηρετεί. Με τον τρόπο αυτό, προσφέρουμε προϊόντα που διαφυλάσσουν αλλά και προωθούν την ελληνική/ μεσογειακή γευστική κουλτούρα, προσαρμοσμένη πάντα στους ρυθμούς και τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στο εξωτερικό, σε αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής, στηριζόμενη πάντα στην εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές που καθημερινά επιλέγουν τα προϊόντα της.

Μπάρμπα Στάθης – Θέσεις εργασίας

Η μεγαλύτερη επένδυση, η δύναμή μας, αλλά και το πολυτιμότερο κεφάλαιό μας είναι οι εργαζόμενοί μας. Γι΄ αυτό αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και με σεβασμό τον κάθε εργαζόμενο, προσφέροντας ένα ασφαλές, δίκαιο και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας, με ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες συνεχούς εξέλιξης.

Διασφαλίζουμε για όλους τους εργαζόμενους μας ένα δίκαιο, ευχάριστο, ασφαλές και αξιοκρατικό περιβάλλον, πιστοποιημένο από το Great Place To Work, που χαρακτηρίζεται από ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες συνεχούς εξέλιξης.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ