Μπαρτζώκας: «Να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ομάδας του μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην ένταση που έλειψε από την «ερυθρόλευκη» άμυνα στον τρίτο τελικό, ενώ τόνισε ότι η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενη και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι «αυτοί που πρέπει την Τετάρτη», στο Game 4 της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στη flash interview ο τεχνικός των Πειραιτών είχε τονίσει ότι «εγώ δεν θα είμαι ο κλασικός γραφικός, όπως κάνουν άλλοι, να γκρινιάζει για τη διαιτησία».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε αποφασιστικά. Η ένταση στην άμυνα δεν ήταν κατάλληλη. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενη.

Να είμαστε αυτοί που πρέπει την Τετάρτη. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του φυσιογνωμία, απλά θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν ανέτοιμοι πνευματικά για κάποια πράγματα που έγιναν στο γήπεδο».

Για τις εντάσεις μεταξύ των παικτών και τι μπορούν να κάνουν οι προπονητές για να τους κρατήσουν συγκρατημένους, είπε: «Να μιλήσω από την πλευρά μου γιατί ο κύριος Αταμάν είχε αποβληθεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε την ίδια αντίδραση. Η δική μου πλευρά είναι ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ. Χθες είχα την ευκαίρια να δω και Βίρτους – Αρμάνι και Εφές – Φενέρ. Η γνώμη μου είναι ότι τα παιχνίδια στο δικό μας πρωτάθλημα είναι τα καλύτερα».