Coca Cola: Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας- Δείτε τις ειδικότητες

Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών Coca Cola, προσλαμβάνει αυτή την περίοδο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων.

Coca Cola: Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας- Δείτε τις ειδικότητες

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, με 54 χρόνια δραστηριότητας στη χώρα και ανήκει στον Όμιλο της Coca‑Cola HBC που δραστηριοποιείται σε 29 χώρες.

Mε 54 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite , το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και τα Tsakiris Chips.

Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Η εταιρική κουλτούρα της εταιρίας

Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης της Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (2020, 2021, 2022).

  • Οι αξίες και οι μοναδικές εμπειρίες που μοιραζόμαστε καθημερινά κάνουν τη διαφορά. Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, αποδοχής, καινοτομίας και ανοιχτού διαλόγου.
  • Επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας και παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου ο καθένας απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει ως μέρος μιας δυνατής ομάδας.
  • Πρώτο μας μέλημα είναι οι άνθρωποί μας να βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον που χρειάζονται, για να εμπνέονται, να τροφοδοτεί τη φυσική περιέργεια να μαθαίνουν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
  • Υλοποιούμε πρωτοποριακά προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων, ταχείας εξέλιξης και προετοιμασίας ανάληψης ρόλων επόμενου ηγετικού επιπέδου που εναρμονίζονται με τα προσωπικά πλάνα ανάπτυξης (personal development plan) και καριέρας (career paths) των εργαζομένων μας.
  • Επενδύουμε στην καθοδήγηση και την εξέλιξη των ταλέντων τους, ώστε να πραγματοποιήσουν την πορεία που οραματίζονται μαζί μας. Ταυτόχρονα, η υποστήριξη των ηγετών ενθαρρύνει την ενδυνάμωση των ανθρώπων μας έχοντας ως αρχή μας να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μια ομάδα που τους εμπνέει και είναι κοντά τους. Η δυναμική φύση της εργασίας και η ευκαιρία για νέες εμπειρίες είναι μια πρόκληση που μας γεμίζει και μας μαθαίνει κάτι νέο κάθε μέρα.
  • Τέλος, προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, ανταγωνιστικές αμοιβές και παροχές, συγκριτικά με αντίστοιχων εταιρειών υψηλών προδιαγραφών.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις θέσεις εργασίας.