Δ. Νάτσιος: Έτος οικογένειας θα είναι το 2024

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, Δημήτριος Νάτσιος ανέφερε πως το 2024 αναμένεται να είναι ένα έτος οικογένειας.

Δ. Νάτσιος: Έτος οικογένειας θα είναι το 2024

«Για τη Νίκη το 2024 θα είναι έτος οικογένειας όπως μας τη γνώρισαν οι πατεράδες μας, και από την οικογένεια και το σχολείο θα ξεκινήσει και η ανάσταση του λαού μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός.

Στις ευχές του για το νέο έτος ο πρόεδρος της Νίκης αναφέρει:

«Νέα χρονιά σε λίγες ημέρες, πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε μικροί και μεγάλοι, γιορτάζουμε για το χρόνο που έρχεται γιατί ελπίζουμε να ζήσουμε καλύτερες ημέρες.

Θυμάμαι αυτές τις ημέρες να μου λένε οι μαθητές μου: ” Κύριε, σήμερα έχει καλοσύνη” και εννοούσαν μια ηλιόλουστη ημέρα. Αυτό επιθυμούμε όλοι μας για το 2024.

Ημέρες καλοσύνης, της καλοσύνης του Χριστού μας, του νοητού ήλιου της δικαιοσύνης. Είναι ωραίες οι γιορτές των Χριστουγέννων γιατί προβάλλεται η σημαντικότερη αξία της ζωής, η οικογένεια και τι είναι οικογένεια; Μια αγκαλιά προσώπων που αγαπιούνται.

Η οικογένεια είναι η νέα και η έσχατη μεγάλη του γένους σχολή, εξάλλου αυτό σημαίνει πατρίδα , πολλές οικογένειες. Αν προοδεύει η οικογένεια προοδεύει η πατρίδα.

Για τη Νίκη, το 2024 θα είναι έτος οικογένειας όπως μας τη γνώρισαν οι πατεράδες μας, της παραδοσιακής ρωμαίικης οικογένειας. Θα αγωνιστούμε με όλο μας το σθένος κυρίως για τα παιδιά μας. Κατανοούμε ότι ο λαός μας περνάει δύσκολες στιγμές , το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα τον οδήγησε στη βαθιά οικονομική κρίση, πλήγωσε την αξιοπρέπεια του με προδοσίες όπως της Μακεδονίας, τον οδήγησε στο ξεπούλημα της περιουσίας του, στη δημογραφική του πανωλεθρία, στην ανήκουστη εγκληματικότητα νέων ανθρώπων, στη λαθρομετανάστευση που σχεδόν ακυρώνει την επανάσταση του ’21 και στη φυγή πολλών νέων μας στα ξένα. Όμως ας μην πτοούμαστε , είμαστε Έλληνες και άλλες φορές αλεστήκαμε στις μυλόπετρες της ιστορίας, αλλά ιδού ζώμεν, πάντα μένει η μαγιά που φουσκώνει το ζυμάρι.

Γιορτάζομε την πρωτοχρονιά και έναν από τους πιο αγαπητούς μας αγίους, τον Μέγα Βασίλειο, ας μην ξεχνάμε ότι μαζί με τους άλλους δυο Ιεράρχες , τους αγίους Γρηγόριο το Θεολόγο και Ιωάννη το Χρυσόστομο, είναι και προστάτες της παιδείας μας, της παιδείας που στηρίζεται στα γερά Ελληνικά γράμματα και όχι της σημερινής, με τα άθεα γράμματα που είναι ένα ύπουλο παιδομάζωμα.

Για τη Νίκη από την οικογένεια και το σχολείο θα ξεκινήσει και η ανάσταση του λαού μας, καλοί γονείς και δάσκαλοι ανατρέφουν και μορφώνουν παιδιά που θα πετούν ψηλά σαν τους περήφανους αετούς της ιστορίας μας. Θάρρος λοιπόν, ελπίδα και πίστη για τη νέα χρονιά. Θαύματα γίνονται και ένα θαύμα είναι και η παρουσία της Νίκης στη Βουλή για να υπερασπίζεται το λαό μας, τα όσια και τα ιερά του.

Η Νίκη και εγώ προσωπικά ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες απανταχού της γης καλή και ευλογημένη χρονιά με ειρήνη, χαρά και υγεία. Να χαίρεστε τις οικογένειές σας, στηρίξτε μας για να σας βοηθήσουμε».