ΔΕΗ πράσινο και σταθερό τιμολόγιο: Σχεδόν τζάμπα το ρεύμα τον Απρίλιο

Όσον αφορά τα τιμολόγια που διαθέτει η ΔΕΗ κι έχει γίνει μεγάλος λόγος από την εμφάνισή τους το πράσινο θα παραμείνει σταθερό.

ΔΕΗ πράσινο και σταθερό τιμολόγιο: Σχεδόν τζάμπα το ρεύμα τον Απρίλιο

Όσον αφορά τα τιμολόγια που διαθέτει η ΔΕΗ κι έχει γίνει μεγάλος λόγος από την ώρα που έκαναν την εμφάνισή τους, το πράσινο θα παραμείνει σταθερό.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι χρεώσεις του Απριλίου και οι υπόλοιποι προμηθευτές.

Επιπλέον να αναφέρουμε πως τις χρεώσεις για το «πράσινο» τιμολόγιο του Απριλίου ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ. Παράλληλα, ανακοίνωσε και σημαντική μείωση 30% -32% στα σταθερά τιμολόγιο για νέους πελάτες που θα συμβληθούν έως τις 30 Απριλίου.

Πράσινο και σταθερό τιμολόγιο της ΔΕΗ – Τζάμπα το ρεύμα τον Απρίλιο

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσουν τις χρεώσεις Απριλίου και οι υπόλοιποι προμηθευτές.

Τις χρεώσεις για το «πράσινο» τιμολόγιο του Απριλίου ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ. Παράλληλα, ανακοίνωσε και σημαντική μείωση 30% -32% στα σταθερά τιμολόγιο για νέους πελάτες που θα συμβληθούν έως τις 30 Απριλίου, οι οποίοι θα έχουν επιπλέον μπόνους έκπτωσης 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό.

Συγκεκριμένα το τιμολόγιο mHomeOnline διαμορφώνεται στα 12,3 σεντς ανά κιλοβατώρα η ημερήσια χρέωση και 11,3 το νυχτερινό, από 17,5 και 16,6 σεντς που ήταν πριν, ενώ το mhHomeEnter διαμορφώνεται στα 12,5 σεντς ανά κιλοβατώρα (ενιαία χρέωση για ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση), έναντι 17,9 σεντς που ήταν η προηγούμενη τιμή.

Η διάρκεια της σύμβασης κατά την οποία ο καταναλωτής «κλειδώνει» τις τιμές αυτές είναι ένα έτος, με μειούμενο κατά την πάροδο του χρόνου «πέναλτι» πρόωρης αποχώρησης.

Οι τιμές του «πράσινου» τιμολογίου για τον Απρίλιο

– 10,861 σεντς ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες το μήνα (από 10,827 το Μάρτιο)

– 11,881 σεντς ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες (από 11,907)

– 8,226 σεντς ανά κιλοβατώρα το νυχτερινό (από 8,037).

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσουν τις χρεώσεις Απριλίου και οι υπόλοιποι προμηθευτές για τα πράσινα τιμολόγιά τους.

Στα ίδια επίπεδα το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για το μήνα Απρίλιο. Η έκπτωση, όμως, αυξάνεται σε σχέση με τον Μάρτιο από 10% σε 15%. Οι προσφορές στα σταθερά τιμολόγια.

Για τον Απρίλιο η ΔΕΗΔΕΗ +0,79% θα έχει χρέωση ημέρας στα 0,10861 λεπτά ανά κιλοβατώρα για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες. Για τις παραπάνω από 500 κιλοβατώρες 0,11881 λεπτά. Για πελάτες του νυχτερινού τιμολογίου η χρέωση για όλες τις κιλοβατώρες είναι 0,08226 λεπτά.

Το πάγιο παραμένει στα 5 ευρώ ανα μήνα, ενώ η έκπτωση αυξάνεται σε σχέση με τον Μάρτιο από 10% σε 15%.

Να σημειωθεί πως η τελική χρέωση της ΔΕΗΔΕΗ +0,79% για το μήνα Μάρτιο ήταν 10,827 λεπτά για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες.

Παράλληλα, η ΔΕΗΔΕΗ +0,79% ανακοίνωσε σημαντική μείωση 30% -32% στα σταθερά τιμολόγια για για νέους πελάτες που θα συμβληθούν έως τις 30 Απριλίου, οι οποίοι θα έχουν επιπλέον μπόνους έκπτωσης 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό.

Συγκεκριμένα το τιμολόγιο mHomeOnline διαμορφώνεται στα 12,3 σεντς ανά κιλοβατώρα η ημερήσια χρέωση και 11,3 το νυχτερινό, από 17,5 και 16,6 σεντς που ήταν πριν, ενώ το mhHomeEnter διαμορφώνεται στα 12,5 σεντς ανά κιλοβατώρα (ενιαία χρέωση για ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση), έναντι 17,9 σεντς που ήταν η προηγούμενη τιμή. Η διάρκεια της σύμβασης κατά την οποία ο καταναλωτής «κλειδώνει» τις τιμές αυτές είναι ένα έτος, με μειούμενο κατά την πάροδο του χρόνου «πέναλτι» πρόωρης αποχώρησης.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσουν τις χρεώσεις Απριλίου και οι υπόλοιποι προμηθευτές για τα πράσινα τιμολόγιά τους.

Στο 15%, από 10% τον προηγούμενο μήνα, διαμορφώνει την έκπτωση Απριλίου η ΔΕΗ, προσφέροντας στα ίδια επίπεδα με τον Μάρτιο το πράσινο οικιακό τιμολόγιο.

Έτσι, η χρέωση διατηρείται στα 10,8 λεπτά για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες, και στα 11,8 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις πάνω από τις 500 κιλοβατώρες. Η τελική τιμή για το νυχτερινό διαμορφώνεται στα 8,2 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Το πάγιο παραμένει σταθερό στα 5 ευρώ ανά μήνα. Σταδιακά, την τιμολογιακή τους πολιτική θα ανακοινώσουν έως αύριο το πρωί και οι υπόλοιποι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.