ΔΕΝ ξανάγινε! Ασύλληπτη προσφορά από την Cosmote για ΟΛΟΥΣ

Η Cosmote προσπαθεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και γι' αυτό το λόγο έφερε μια ασύλληπτη προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά.

ΔΕΝ ξανάγινε! Ασύλληπτη προσφορά από την Cosmote για ΟΛΟΥΣ

Η Cosmote προσπαθεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που υπάρχει γενικότερα στον τομεά αυτό και γι’ αυτό το λόγο έφερε μια ασύλληπτη προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες προσφέρει και φέτος το Πάσχα σε όλους τους συνδρομητές της η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα από το κινητό τους.

Επιπλέον να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη τρομερή προσφορά διατίθεται έως και τις 7 Μαΐου, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής COSMOTE.

Απίστευτη προσφορά από την Cosmote – Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στη χώρα με κορυφαίες ταχύτητες.

Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες προσφέρει και φέτος το Πάσχα σε όλους τους συνδρομητές της η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα από το κινητό τους, να ψυχαγωγούνται και να μοιράζονται online αγαπημένες στιγμές με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται. Η προσφορά διατίθεται έως και τις 7 Μαΐου, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής COSMOTE.

Μέσα από το COSMOTE app και το WHAT’S UP app, όλοι οι συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, COSMOTE Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής), μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινή προσφορά, εύκολα και γρήγορα, και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της για περισσότερα data, η COSMOTE για μια ακόμη φορά απελευθερώνει την εμπειρία του Internet στο κινητό. Διαθέτοντας τα μεγαλύτερα δίκτυα κινητής στη χώρα, με κορυφαίες ταχύτητες και αξιοπιστία, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους πελάτες της υψηλού επιπέδου συνδεσιμότητα. Το δίκτυο 4G της COSMOTE καλύπτει ήδη το 99% του πληθυσμού της χώρας, ενώ το COSMOTE 5G έχει ξεπεράσει το 90% σε πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[1] με ταχύτητες πάνω από 1 Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές. Μάλιστα το 2023 το δίκτυο COSMOTE διακρίθηκε για 7η συνεχή χρονιά ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα από την Ookla®[2], την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις internet.

Επιπλέον προσφορές σε data

Οι συνδρομητές συμβολαίου, COSMOTE Neo και καρτοσυμβολαίου που θέλουν να σερφάρουν από το κινητό τους με απεριόριστα data, για έναν ολόκληρο μήνα, μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο Unlimited Data για 30 μέρες με 11,90€. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται, επίσης, μέσω του COSMOTE app.

Αντίστοιχα, για τους πελάτες καρτοκινητής της εταιρείας διατίθεται η προσφορά 70GB για 30 μέρες με 13,50€, που ισχύει επίσης μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται μέσω των apps COSMOTE και WHAT’S UP.

[1] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

[2] Βασισμένο σε ανάλυση της Ookla® των Speedtest Intelligence® δεδομένων για το 1ο εξάμηνο 2023. Τα εμπορικά σήματα της Ookla χρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης και ανατυπώνονται με άδεια.

Απεριόριστα data για 1 ολόκληρο μήνα δίνει η Cosmote με 11.90 ευρώ που αυτή τη στιγμή αποτελεί ίσως το φθηνότερο πακέτο και το μεγαλύτερο σε διάρκεια. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές COSMOTE:

Οικιακού Συμβολαίου, Καρτοσυμβολαίου & Mobile Internet Συμβολαίου
Εταιρικού Συμβολαίου & Business Cost Control
COSMOTE Neo

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί:

Mέσω του COSMOTE App.
Μέσω του mycosmote.gr
Για τους συνδρομητές WHAT’S UP & Student Καρτοσυμβολαίου η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέσω του WHAT’S UP App
SMS: Στέλνοντας στο 1330, ΑΠΕΡ30 για συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου (με χρέωση στον λογαριασμό)
SMS: Στέλνοντας στο 1330, ΑΠΕΡ30 για συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου (με χρέωση στο υπόλοιπο)
SMS: Στέλνοντας ΑΠΕΡ30 στο Καρτοσυμβόλαιο
Μέσω της σελίδας My Internet
Μπορεί να ενεργοποιηθεί μία φορά.

Για τους συνδρομητές COSMOTE Neo η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί εφόσον οι συνδρομητές έχουν πραγματοποιήσει επιτυχώς την τελευταία μηνιαία πληρωμή τους.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι και 14/05/2024.