Διπλό λουκέτο σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες – Πότε θα κλείσουν

Δύο πάρα πολύ σημαντικά γρανάζια στη χώρα μας θα μείνουν κλειστά για λίγες μέρες λόγω Πάσχα.

Διπλό λουκέτο σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες - Πότε θα κλείσουν

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και αλλάζουν πολλά στο πρόγραμμα…

Θα επηρεαστούν όπως όλα δείχνουν σούπερ μάρκετ και τράπεζες που θα μείνουν κλειστά.

Ποιες μέρες αναμένεται να βάλει… λουκέτο το καθένα στην Ελλάδα;

Πότε θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ

Κλειστά αναμένεται να παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ της χώρας για τους καταναλωτές λόγω της μεταφοράς της αργίας του Πάσχα.

Δηλαδή τα σούπερ μάρκετ δεν αναμένεται να λειτουργήσουν ανήμερα του Πάσχα στις 5 Μαΐου, την Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη στις 7 Μαΐου .

Πότε θα μπει λουκέτο στις τράπεζες

Αλλά και οι συναλλαγές στις τράπεζες αναμένεται να παγώσουν για 6 ημέρες για τους πολίτες λόγω Πάσχα των Ορθόδοξων και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Συνεπώς την Τετάρτη 8 Μαΐου θα εκτελεστούν οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου.

Επίσης ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι και το πώς θα καταβληθούν οι μισθοδοσίες αλλά και κατά περίπτωση ακόμη και το «δώρο Πάσχα» για κάποιες επιχειρήσεις.

Οι μεταφορές θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου. Σημειώνεται δε πως την Τετάρτη 8 Μαΐου θα γίνουν οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου .