Έκτακτη αλλαγή της Cosmote για όλους τους συνδρομητές – Τι ανακοινώθηκε

Το πρόσφατο διάστημα, η Cosmote ακολουθεί μια τάση αναβάθμισης στα πακέτα που προσφέρει στους πελάτες της, παρέχοντας απόλυτη απεριόριστη χρήση παντού.

Έκτακτη αλλαγή της Cosmote για όλους τους συνδρομητές - Τι ανακοινώθηκε

Αυτή την παρατήρηση έκανε η ιστοσελίδα techmaniacs, η οποία κάνει την εξής ανάλυση:

Η αρχή με το Cosmote Neo, το οποίο για πρώτη φορά δίνει απεριόριστη ομιλία, SMS και δεδομένα με μόλις 33 ευρώ το μήνα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός με συμβόλαιο, δεν είναι συμβόλαιο και μπορεί ο πελάτης να το εγκαταλείψει όποτε αυτός θέλει.

Κάτι αντίστοιχο γνωρίσαμε και πρόσφατα με το νέο δορυφορικό internet της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε δορυφορικό internet για όλους και ειδικότερα τα προγράμματα:

Cosmote Satelite Internet 25 Unlimited στα 34 ευρώ το μήνα
Cosmote Satelite Internet 50 Unlimited στα 46 ευρώ το μήνα

Πρόκειται για απεριόριστα πακέτα αν και μετά από κάποιον όγκο περιορίζονται σε ταχύτητες, που και πάλι είναι αξιοπρεπείς για τον μέσο πελάτη, ειδικά σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη από σταθερό δίκτυο ή δίκτυο κινητής. Από το δελτίο τύπου της Cosmote παραθέτουμε τα εξής:

Τα Προγράμματα παρέχουν πρόσβαση σε αμφίδρομες (download & upload) δορυφορικές υπηρεσίες Internet και απεριόριστα δεδομένα ανά μήνα. H καταμέτρηση του όγκου δεδομένων που καταναλώνεται γίνεται σε μηνιαία βάση, ξεκινώντας από την ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Η καταμέτρηση μηδενίζεται την ίδια μέρα του εκάστοτε επόμενου μήνα. Σε περίπτωση συμφόρησης του δορυφορικού δικτύου, οι πελάτες των προγραμμάτων COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited και COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited που έχουν υπερβεί τα 60GB και 15GB αντίστοιχα τον αντίστοιχο μήνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μείωση της ταχύτητας της σύνδεσής τους για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η συμφόρηση του δορυφορικού δικτύου.

Η ενδεχόμενη μειωμένη ταχύτητα σύνδεσης είναι απαραίτητη για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να μην επηρεάζεται η λειτουργία της υπηρεσίας στο σύνολο των πελατών, δεδομένης της ιδιαίτερης φύσης του δορυφορικού δικτύου. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η ελάχιστη ταχύτητα της σύνδεσης στο internet διαμορφώνεται σε 42,3Mbps download/4Mbps upload για το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited και σε 18,6Mbps download/4Mbps upload για το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited.

Cosmote – Δωρεάν data στο κινητό

H πασίγνωστη εταιρεία δίνει δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες σε όσους συνδυάζουν κινητό και σταθερό στη Cosmote, δηλαδή είναι μέλη του Cosmote One.

Μέχρι πότε την ενεργοποιείτε

Δυστυχώς, δεν ισχύει για όσους έχουν σταθερό σε διαφορετικό Cosmote ID ( το γνωστό κόλπο για πρόσθετη έκπτωση). Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μια φορά έως και 9/1 στις 23.59.

Λίγα λόγια για το Cosmote One;

To COSMOTE ONE προσφέρει δωρεάν προνόμια κάθε μήνα, σε κάθε μέλος της οικογένειας! Έτσι, ανάλογα με το συνδυασμό κινητού και σταθερού, κάθε μέλος μπορεί να έχει:

  • Συμβόλαιο κινητής ή ΚαρτοΣυμβόλαιο: έως και 20GB ανάλογα με το πρόγραμμα Συμβολαίου
  • COSMOTE Family προγράμματα: έως και 40GB.
    Τα GB καθώς και τα λεπτά ομιλίας που προσφέρει το COSMOTE ONE στα COSMOTE Family προγράμματα, μπορούν να τα καταναλώσουν από κοινού όλα τα μέλη του προγράμματος Family.
  • Καρτοκινητά: 2GB για 7 ημέρες, κάθε μήνα. H ενεργοποίηση γίνεται μέσα μέσα από το What’s Up App, το COSMOTE APP ή το My COSMOTE Web.Τα Καρτοκινητά μπορούν να καλούν τα υπόλοιπα μέλη του COSMOTE ONE ακόμα και χωρίς μονάδες!
  • 1.000΄ προς όλα τα κινητά από το σταθερό του COSMOTE ONE για κάθε μέλος της οικογένειας.