Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΗ: Δίνει μειωμένη τιμή στο ρεύμα

Η ΔΕΗ με έκτακτη ανακοίνωση δίνει μειωμέμη τιμή στο ρεύμα.

Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΗ: Δίνει μειωμένη τιμή στο ρεύμα

Η ΔΕΗ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πρωτοβουλία αναφορικά με την τιμή του ρεύματος, καθώς όπως ανακοίνωσε κι επίσημα, αναμένεται να είναι μειωμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Με λίγα λόγια παρατηρούνται σημαντικές εκπτώσεις στη τιμή του ΔΕΗ myhome online ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγη ώρα η ΔΕΗ ρίχνοντας την τιμή στα 0.175 ευρώ ανά κιλοβατόρα.

Τέλος, αξίζει να σας αναφέρουμε πως ο λόγος γίνεται για ένα σταθερό πρόγραμμα χωρίς να επηρεάζεται από ρήτρες αναπροσαρμογής, κάνοντας ακόμα καλύτερη την κάτασταση για κάθε καταναλωτή.

Έκτακτη ενημέρωση της ΔΕΗ για το ρεύμα – Δείτε την ανακοίνωσή της

Σημαντικές εκπτώσεις στη τιμή του ΔΕΗ myhome online ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγη ώρα η ΔΕΗ ρίχνοντας την τιμή στα 0.175 ευρώ ανά κιλοβατόρα. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι πρόκειται για ένα σταθερό πρόγραμμα χωρίς να επηρεάζεται από ρήτρες αναπροσαρμογής. Το παρόν άρθρο δεν είναι διαφημιστικό σε καμιά περίπτωση, ούτε θα βγάλουμε προμήθεια αν πας στη ΔΕΗ όπως συμβαίνει με τους πωλητές που σε παίρνουν τηλέφωνο και άλλα συμφωνείς και άλλα βλέπεις στο λογαριασμό τελικά.

Επίσης, το πρόγραμμα συνδυάζεται και με Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Δηλαδή η τιμή θα πέσει στα 0.13 ανά κιλοβατώρα για όσους είναι ενταγμένοι στο ΚΟΤ Β, ενώ για τους δικαιούχους του ΚΟΤ Α θα φθάσει τα 0.10 λεπτά, χωρίς να συνυπολογίσουμε τυχόν επιδοτήσεις του κράτους προς το ΚΟΤ από Γενάρη.

Ως εκ τούτου βλέπουμε ότι είναι ένα ιδιαίτερα συμφέρον προϊόν αν σκεφθείς τις τιμές που θα υπάρξουν από την επόμενη χρονιά, όταν και θα βάλουν τέλος στις επιδοτήσεις. Επίσης δεν μπλέκεις με χρωματιστά τιμολόγια και τους όρους αυτών και πως θα υπολογίζεται η ρήτρα. Μπορείς να βρεις τους όρους του νέου myhome online εδώ.

Και πάλι η τιμή της κιλοβατώρας είναι πολύ αυξημένη σε σχέση με αυτά που όλοι μας έχουμε συνηθίσει, αλλά ειδικά αν έχεις ΚΟΤ προσωπικά θα σου προτείναμε να τρέξεις άμεσα να μεταφερθείς στο πρόγραμμα. Δεν έχεις ιδέα τι τιμές έρχονται από τον Ιανουάριο.