Επανήλθε ο Στ. Κασσελάκης για την «ατζέντα Ισλαμαμπάντ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έθιξε ξανά το θέμα της «ατζέντας Ισλαμαμπάντ» αναφέροντας πως ο Άδωνις Γεωργιάδης την διαψεύδει με τον τρόπο του.

Επανήλθε ο Στ. Κασσελάκης για την «ατζέντα Ισλαμαμπάντ»

Επανέρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης για την «ατζέντα Ισλαμαμπάντ», όπως την ονομάζει, εξηγώντας ότι το κάνει διότι «εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει: «Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας ‘Αδωνις Γεωργιάδης την “Ατζέντα Ισλαμαμπάντ”, στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την. Δεν θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί. Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης».

Σχολιάζει ότι «το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του “έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές” – αυτοί που βάφτισαν “λαθραίους” αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε “περάστε κόσμε”. Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση: 6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;».