Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Πεδίον του Άρεως

Το Χριστουγέννιατικο Δέντρο στο Πεδίον του Άρεως φωταγωγήθηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γίωργο Πατούλη.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Πεδίον του Άρεως

Το σύνθημα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του ‘Αρεως θα δοθεί την Κυριακή (10 Δεκεμβρίου) στις 6 μ.μ. με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον περιφερειάρχη Αττικής Γίωργο Πατούλη, παρουσία και του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Νίκού Χαρδαλιά.

Στο πλάτωμα Οικονομίδη, μετά τη γιορτινή φωταγώγηση και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μπάντα και τη Χορωδία της Περιφέρειας, θα ακολουθήσει συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και τραγούδια κορυφαίων δημιουργών. Ή Περιφέρεια με ανακοίνωσή της καλεί τους πολίτες να απολαύσουν το φετινό πλούσιο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα ξεπεράσουν τις 40, από τις 21 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου, με κεντρικό σύνθημα «Το αστέρι ψάχνω να βρω το φωτεινό» και πολλές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, εργαστήρια και καλλιτεχνικούς περιπάτους στο Πεδίον του ‘Αρεως.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Τo Πεδίον του ‘Αρεως βάζει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα! Η Περιφέρεια Αττικής και εφέτος βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση του εορταστικού κλίματος και της αισιοδοξίας. Σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της χαράς καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και να γιορτάσουν μαζί μας. Για όλους εμάς, ο πολιτισμός και οι εκφάνσεις του, αποτελούν δυναμικό στοιχείο του ευ ζην, της ζωντάνιας και της χαράς που τόσο έχουμε ανάγκη. Για το λόγο αυτό προγραμματίζουμε εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες μικρούς και μεγάλους».