Γιοβάνοβιτς: «Θα χαρώ πιο πολύ απ’ όλους αν πάρετε το πρωτάθλημα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού με μια σπουδαία ομιλία που στόχο είχε την ανάταση του ηθικού όλων.

Γιοβάνοβιτς: «Θα χαρώ πιο πολύ απ' όλους αν πάρετε το πρωτάθλημα»

Αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» και ξεκινήσει… δουλειά ο Φατίχ Τερίμ, στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» έδωσε το «παρών» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του, για να αποχαιρετίσουν τους ποδοσφαιριστές κι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Σέρβος τεχνικός ευχαρίστησε τους «πράσινους» για τη συνεργασία, τους ζήτησε να βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τον νέο προπονητή κι ευχήθηκε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, επισημαίνοντας πως θα το χαρεί περισσότερο απ’ όλους.

«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη.

Θα μπορούσαμε πέρυσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του», ήταν τα λόγια του.

Απ’ την πλευρά των ποδοσφαιριστών, πήρε ακολούθως το λόγο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τον Γιοβάνοβιτς για όλα όσα έκανε κι έδωσε στην ομάδα σ’ αυτά τα 2,5 χρόνια.