Γρηγόρης: Νέες θέσεις εργασίας στην αλυσίδα εστίασης

Ο Γρηγόρης είναι ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ελλάδα, καθώς το 2023 ψηφίστηκε από τους εργαζομένους του ως Great Place to Work.

Γρηγόρης: Νέες θέσεις εργασίας στην αλυσίδα εστίασης

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στον κλάδο της εστίασης ο Γρηγόρης αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή καθώς σέβεται τους εργαζομένους της επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό.

Όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας, άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στις οποίες μπορείτε δοκιμάζοντας την τύχη σας να κάνετε την αίτησή σας και να ενταχθείτε στην «οικογένεια» της εν λόγω αλυσίδας.

Γρηγόρης: Η εταιρία και το όραμα

Ο Γρηγόρης, πιστός στις αξίες του και στην Ελληνικότητά του, προσφέρει με αγάπη τις μοναδικές του γεύσεις, γεμίζοντας με χαρά την καρδιά των φίλων του από το 1972.

Η οικογένεια του Γρηγόρη περιλαμβάνει 340 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και στη Ρουμανία.

Καθημερινά, τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να φτάνουν λαχταριστά και απολαυστικά στα χέρια των εκατοντάδων χιλιάδων πελατών του.

Οι άνθρωποι είναι το μυστικό της επιτυχία μας. Στόχος μας είναι να είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, ώστε να προσφέρουν καθημερινά μία ζεστή φιλοξενία σε όλους τους επισκέπτες μας.

Σήμερα στα καταστήματα Γρηγόρης οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν αυτό που ψάχνουν… για να φτιάξουν τη μέρα τους. Καφέ, ροφήματα, χυμούς, πίτες, σαλάτες, γλυκίσματα, vegan & wellbeing επιλογές. Όλα φρεσκοφτιαγμένα και φρεσκοψημένα με πολλή αγάπη και μεράκι και σερβιρισμένα με ένα χαμόγελο από καρδιάς. Αυτό ακριβώς είναι και το όραμά μας για το μέλλον. Να συνεχίσουμε με τις ίδιες αξίες και τον ίδιο προσανατολισμό. Με τον ίδιο σεβασμό στον εργαζόμενο, στο συνεργάτη, στον καταναλωτή και στην κοινωνία. Με το ίδιο πάθος, μεράκι και αφοσίωση, προσφέροντας στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα και την πιο ζεστή φιλοξενία.

Γρηγόρης: Δείτε ΕΔΩ τις θέσεις εργασίας

Νέες θέσεις εργασίας στην αλυσίδα εστίασης Γρηγόρης