Η Aegean Airlines προσλαμβάνει νέο προσωπικό

Η Aegean Airlines διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο κυρίως αποτελούμενο από αεροσκάφη Airbus, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών της οικογένειας A320 και αεροσκαφών της οικογένειας A320neo, καθώς και περιφερειακών αεροσκαφών όπως το Bombardier Dash 8-Q400.

Η Aegean Airlines προσλαμβάνει νέο προσωπικό

Η Aegean Airlines αναζητά νέο προσωπικό για να καλύψει πέντε ανοικτές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς. Οι θέσεις που προσφέρονται περιλαμβάνουν ρόλους όπως Key Account Manager, Πράκτορας Εξυπηρέτησης Πελατών στο Business Lounge, Υποστήριξη Μισθοδοσίας, Α΄ Αξιωματικοί και Εκπαιδευτής Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας και τον τρόπο υποβολής αιτήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Οι θέσεις εργασίας στην Aegean Airlines

  • Key Account Manager Cyprus
  • Business Lounge Customer Services Agent
  • Payroll Support Assistant
  • Non Type Rated First Officers ATR 42/72
  • Training Instructor

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη θέση του ενδιαφέροντος σας, στον ακόλουθο ενεργό σύνδεσμο, εδώ.

Η Aegean Airlines αποτελεί μία από τις κύριες αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σύνδεση της χώρας με εσωτερικούς και διεθνείς προορισμούς. Η ιστορία της από την ίδρυσή της το 1987 ως Aegean Aviation μέχρι τη μετέπειτα ανάπτυξη της ως Aegean Airlines αποτελεί ένα ενδιαφέρον παράδειγμα επιχειρηματικής επιτυχίας στον τομέα της αεροπορίας.

Η ενσωμάτωσή της στη Star Alliance έδωσε στην Aegean πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο προορισμών και ενίσχυσε τη θέση της στον διεθνή αεροπορικό χάρτη. Επιπλέον, η προσφορά τόσο πτήσεων κανονικών όσο και charter σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής ενισχύει τον ρόλο της ως ένας από τους κύριους παίκτες στον εν λόγω τομέα.

Η εταιρία εδρεύει στην Κηφισιά.