Η Affidea αναζητά προσωπικό – Οι ειδικότητες και οι περιοχές

Η Affidea είναι μια διεθνής εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας, ειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών ιατρικής απεικόνισης και διαγνωστικών υπηρεσιών. Εδρεύει στο Λουξεμβούργο και λειτουργεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η Affidea αναζητά προσωπικό - Οι ειδικότητες και οι περιοχές

Η εταιρεία παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών απεικόνισης, συμπεριλαμβανομένων των ραδιολογικών εξετάσεων όπως η υπερήχος, η μαγνητική τομογραφία (MRI) και η αξονική τομογραφία (CT), καθώς και άλλες εξετάσεις όπως ο αιματολογικός έλεγχος και οι βιοψίες. Η Affidea επίσης εστιάζει στην προώθηση της καινοτομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα της υγείας, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών και την αύξηση της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας των διαγνωστικών διαδικασιών.

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea αναζητά υπαλληλικό προσωπικό για επτά κενές θέσεις εργασίας σε Αργυρούπολη, Ελληνικό και Μεσσήνη.

Η Affidea, ως ελληνική θυγατρική εταιρεία ενός μεγάλου παρόχου υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη, αναζητά συνεργάτες για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Προσφέρει δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων. Εάν ενδιαφέρεστε  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας καθώς και τα απαραίτητα προσόντα που απαιτεί η εταιρία.

Θέσεις εργασίας στην Affidea

  • Assistant Accountant – Ελληνικό
  • Business Development Analyst – Ελληνικό
  • Center Manager – Μεσσήνη
  • Financial Analyst – Αργυρούπολη
  • Financial Assistant – Αργυρούπολη
  • HR Associate (Υβριδική εργασία) – Αργυρούπολη
  • Key Account Coordinator – Αργυρούπολη

Κάντε άμεσα την αίτηση σας για τη θέση εργασίας του ενδιαφέροντος σας ΕΔΩ.