Η Alpha Bank μοιράζει κουπόνια 200 ευρώ για την AEGEAN – Ποιοι κερδίζουν

Η τράπεζα Alpha Bank πήρε μια σπουδαία απόφαση, η οποία θα βοηθήσει σημαντικά τους πελάτες της, καθώς μοιράζει κουπόνια έως και 200 ευρώ.

Η Alpha Bank μοιράζει κουπόνια 200 ευρώ για την AEGEAN - Ποιοι κερδίζουν

Η τράπεζα Alpha Bank πήρε μια σπουδαία απόφαση, η οποία αναμένεται να βοηθήσει πολύ και σημαντικά τους πελάτες της, καθώς μοιράζει κουπόνια έως και 200 ευρώ.

Η Alpha Bank θα μοιράζει από εδώ και πέρα κουπόνια έως και 200 ευρώ, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρωθούν για πτήσεις της AEGEAN που θα κάνει όποιος έχει το συγκεκριμένο κουπόνι.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες της τράπεζας, που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της.

Τέλος, αναμένεται να κληρωθούν 60 ψηφιακά κουπόνια αξίας 200 ευρώ για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, απλών ή με επιστροφή, σε πτήσεις εσωτερικού ή εξωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Η Alpha Bank μοιράζει κουπόνια έως και 200 ευρώ – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Ένα νέο διαγωνισμό που θα μοιράσει κουπόνια αξίας 200 ευρώ, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν για πτήσεις της AEGEAN διοργανώνει η Alpha Bank, σύμφωνα με το moneyonline.gr

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες της τράπεζας, που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της.

Συνολικά θα κληρωθούν 60 ψηφιακά κουπόνια αξίας 200 ευρώ για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, απλών ή με επιστροφή, σε πτήσεις εσωτερικού ή εξωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Τι πρέπει να κάνετε

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking από το κινητό σας με το myAlpha Mobile ή από τον υπολογιστή σας με το myAlpha Web και να συνδεθείτε στην υπηρεσία από 15.03.2024 έως 13.05.2024.

Μόλις συνδεθείτε για 1η φορά στο e-Banking, εξασφαλίζετε αυτόματα τη συμμετοχή σας για 1 από 60 ηλεκτρονικά κουπόνια, που θα κληρωθούν τον Μάιο.

Συγκεκριμένα, οι κληρώσεις θα γίνουν στις 20.05.2024. Κάθε κλήρωση θα αντιστοιχεί σε 1 ημέρα του διαγωνισμού και θα συμμετέχουν σε αυτήν όσοι και όσες έκαναν εγγραφή και σύνδεση στο e-Banking εκείνη την ημέρα.

Πτήσεις έως 31/3/2025

Μετά τις κληρώσεις και εφόσον έχετε κερδίσει το κουπόνι, θα λάβετε τηλεφώνημα για την ενημέρωσηή σας.

Εφόσον αποδεχτείτε το δώρο, θα σας αποσταλεί μήνυμα SMS με τον μοναδικό κωδικό του κουπονιού, ώστε να τον εφαρμόσετε στην ιστοσελίδα της AEGEAN όταν θα κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει έως και τις 31.12.2024 για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31.03.2025.

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί τμηματικά για μία ή για περισσότερες κρατήσεις, ενώ η έκπτωση εφαρμόζεται στο ναύλο και όχι στη συνολική αξία του εισιτηρίου που περιλαμβάνει και τους φόρους.

Ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες η παραλαβή των πρώτων ακινήτων που θα αποκτηθούν από την εταιρεία Skyline Real Estate, η οποία έχει συσταθεί για την αξιοποίηση ενός χαρτοφυλακίου 500 ακινήτων της Alpha Bank, αξίας 440 εκατ. ευρώ. Επειτα από αρκετούς μήνες, που απαιτήθηκαν προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία του νομικού και πολεοδομικού «ξεκαθαρίσματος» των ακινήτων, πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η μεταβίβαση ακινήτων συνολικής αξίας περίπου 250 εκατ. ευρώ, δηλαδή πάνω από το 50% του συνόλου.

Στη λίστα αυτή θα περιλαμβάνονται τόσο ακίνητα που προορίζονται για άμεση πώληση, όσο και ακίνητα τα οποία θα διατηρήσει στην κατοχή της η Skyline Real Estate, προκειμένου να τα αξιοποιήσει επενδυτικά μέσω της αναβάθμισης και αλλαγής χρήσης τους. Με βάση τον μέχρι σήμερα σχεδιασμό, από τα 500 ακίνητα που εντάχθηκαν στο Project Skyline, περί τα 73 θα αποτελέσουν τη «μαγιά» για τη νέα εταιρεία, καθώς κρίνεται ότι διαθέτουν σημαντικές υπεραξίες και μπορούν να αποφέρουν σημαντικά έσοδα εκμετάλλευσης. Τα υπόλοιπα πρόκειται να μεταπωληθούν σταδιακά, με τις σχετικές εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι είναι εφικτή η άντληση εσόδων συνολικού ύψους τουλάχιστον 240 εκατ. ευρώ. Από τα έσοδα αυτών των πωλήσεων πρόκειται να χρηματοδοτηθούν και οι επενδύσεις για την ανακατασκευή και αλλαγή χρήσης των ακινήτων που έχουν προκριθεί για τον σκοπό αυτό.

Στην εταιρεία αξιοποίησης συμμετέχουν με ποσοστό 35% η Alpha Bank, ενώ το υπόλοιπο 65% επιμερίζεται ανάμεσα στην Dimand, την Premia Properties και πιο πρόσφατα την EBRD. Η τελευταία επένδυσε 15 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο Οκτώβριο για την απόκτηση ποσοστού 9,75% της νέας εταιρείας. Αντίστοιχα, η Premia διαθέτει 16,25%, ενώ ο μεγαλύτερος μέτοχος με 39% είναι η Dimand, η οποία θα αναλάβει και τον ρόλο της «ωρίμανσης» των σχετικών έργων ανάπλασης και αναβάθμισης των ακινήτων που θα παραμείνουν υπό τον έλεγχο της Skyline Real Estate.

Ενα από τα σημαντικότερα ακίνητα που θα αξιοποιηθούν αφορά το συγκρότημα κτιρίων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σοφοκλέους. Εκεί σχεδιάζεται η δημιουργία ενός κτιρίου μεικτών χρήσεων που θα περιλαμβάνει κυρίως χρήσεις κατοικίας και γραφείων. Ενα ακόμα τέτοιο ακίνητο είναι το κτίριο γραφείων στη συμβολή της οδού Σταδίου με την πλατεία Κοραή, ακριβώς μπροστά στον σταθμό «Πανεπιστήμιο», στο ισόγειο του οποίου λειτουργεί κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος, όπου επίσης μελετάται η προσθήκη χρήσεων γραφείων και κατοικιών.

Στα κτίρια τα οποία θα αποτελέσουν τη «μαγιά» του νέου φορέα συμπεριλαμβάνονται επίσης το κτίριο γραφείων της Alpha Bank στο Κολωνάκι (Μέρλιν 5), ένα κτίριο 3.000 τ.μ. στην οδό Φιλελλήνων, όπως επίσης και το παλιό μηχανογραφικό κέντρο της Alpha Bank στον Αγιο Στέφανο, επιφανείας 25.000 τ.μ.