Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ποια δύο ζευγάρια θα χωρίσουν

Κανονικό... χαμό είναι έτοιμη να φέρει η Αριάδνη στη Γη της Ελιάς από την νέα χρονιά. Τι θα συμβεί.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ποια δύο ζευγάρια θα χωρίσουν

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατής την επανέναρξη στη σειρά “Η Γη της Ελιάς“…

Έχει γίνει παύση επεισοδίων λόγω των Χριστουγέννων, όμως αναμένεται να επιστρέψει η αγαπημένη σειρά από 14 Ιανουαρίου 2024.

Οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές, αφού δύο ζευγάρια αναμένεται να οδηγηθούν στο χωρισμό.

Πως έχει συμβάλει η Αριάδνη σε καθένα από τα δύο συμβάντα;

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ποια ζευγάρια θα χωρίσουν

Μεγάλα προβλήματα φαίνεται πως θα φέρει η Αριάδνη. Η παρουσία της έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στο σπίτι της Βασιλικής και του Φίλιππου, όσο και στο νιόπαντρο ζευγάρι της σειράς, την Αρφροδίτη και τον Χρήστο.

Ο Φίλιππος θεωρεί υπερβολική την αντίδραση της Βασιλικής στην είδηση πως έχει μια ακόμη αδερφή. Ούτε ο Στάθης, αλλά ούτε και ο Φίλιππος θα καταφέρουν να τη μεταπείσουν για να δεχτεί την παρουσία της Αριάδνης στη Μάνη.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος θα είναι αυτός που θα της ασκήσει τη μεγαλύτερη πίεση κι αυτός που θα δει τον γάμο του να διαλύεται εξαιτίας της υποστήριξης προς την Αριάδνη.

Στο τελευταίο επεισόδιο για το 2023, η Βασιλική ήταν ανένδοτη σε όσα της έλεγε ο Φίλιππος. Δεν δέχτηκε να μετριάσει τον θυμό της και να δώσει μια ευκαιρία στην Αριάδνη. Το αποτέλεσμα είναι να της δώσει τελεσίγραφο ο Φίλιππος πως αν δεν αλλάξει γνώμη θα χωρίσουν. Το ζευγάρι θα καυγαδίσει πολύ άσχημα και η Βασιλική θα εγκαταλείψει τον Φίλιππο.

Θα πάρει το παιδί και θα πάει να μείνει με την Αρετή, που βλέπει πως ο στόχος της έχει επιτευχθεί, έστω και με καθυστέρηση. Ο Φίλιππος μένει μόνος και θυμωμένος με τη στάση της Βασιλικής την ώρα που η Αρετή πανηγυρίζει.

Το επόμενο ζευγάρι που θα χωρίσει στα νέα επεισόδια λόγω της Αριάδνης, είναι η Αφροδίτη και ο Χρήστος. Η όμορφη γιατρός θα μάθει για την απιστία του άντρα της και θα γίνει έξω φρενών. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πρόσφατα, θα χωρίσει.

Ενώ ο Χρήστος είχε ξεκαθαρίσει αρχικά στην Αριάδνη πως δεν θα χωρίσει για χάρη της, θα βρεθεί εκτός σπιτιού όταν η Αφροδίτη θα τα μάθει όλα. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχε σταματήσει να βλέπει την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη και το πάθος τους δεν κρυβόταν πια.

Ο Λυκούργος προσπάθησε να μιλήσει στον Χρήστο για να τον συνετίσει, αλλά οι προσπάθειές του αποδείχθηκαν μάταιες.