Κ. Μητσοτάκης: «Έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στα Χανιά και μίλησε για το μέλλον και τους στόχους που υπάρχουν.

Κ. Μητσοτάκης: «Έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία»

Στην αρχή του 2024 «έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερη αυτοπεποίθηση», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που παρέστη στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στα Χανιά επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και θα αγωνίζεται για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά στη δήλωσή του για τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Αυτήν τη λαμπρή και ηλιόλουστη μέρα το φως των Θεοφανείων στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και προόδου. Και καθώς βρισκόμαστε στην αρχή του 2024, έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι δυσκολίες προφανώς δεν λείπουν: από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στη γειτονιά μας μέχρι την εισαγόμενη ακρίβεια. Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπισή τους. Ταυτόχρονα θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Με μια οικονομία η οποία αναπτύσσεται γρήγορα δημιουργώντας καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, μια ποιοτική δημόσια παιδεία, μια καλή υγεία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, με περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές της πατρίδας μας.

Ταυτόχρονα θα βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή και για τα εποχιακά προβλήματα, τις εποχιακές κρίσεις, όπως η έξαρση της γρίπης και του κορονοϊού. Γι’ αυτό εμβολιαζόμαστε και προστατευόμαστε. Κυρίως προστατεύουμε τους πιο αδύναμους και ευάλωτους συμπολίτες μας. Θέλω και πάλι σήμερα εδώ από τα ηλιόλουστα Χανιά, να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης, καλή φώτιση, καλή χρονιά, με υγεία, χαρά σε εσάς και στους αγαπημένους σας. Σας ευχαριστώ πολύ».