Καιρός Αρναούτογλου: «Χτυπάνε» λασποβροχές – Τι έρχεται τις επόμενες ώρες

Κύμα με... λασπροβροχές περιμένουμε την Τρίτη στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Καιρός Αρναούτογλου: «Χτυπάνε» λασποβροχές - Τι έρχεται τις επόμενες ώρες

Λασποβροχές έρχονται στην Ελλάδα σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Με αναλυτική περιγραφή πάνω στις φωτογραφίες εξηγεί το πως θα κινηθεί ο καιρός την Τρίτη 23 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Οι λασποβροχές βροχές της Τρίτης 23/4 έως και αργά τη νύχτα ανά 6ωρο με μια ματιά! (Παρακαλώ κάντε κλικ για μεγέθυνση)
Την Τρίτη αξιόλογες λασποβροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια σε συνδυασμό με σχετική ψύχρα στα βόρεια (15-19 βαθμούς), στους 21-25 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Αττική , ενώ έντονο θα είναι το ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια με τη θερμοκρασία στους 28 με 30 και στη βόρεια Κρήτη στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου!

Υ.Γ
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ

Φίλες και φίλοι θέλω να ξέρετε ότι:

– Δεν έχω τυπώσει κανένα πολιτικό φυλλάδιο για να βρείτε στα γραμματοκιβώτια σας – είναι κάτι που άλλωστε αντιτιθεται στην οικολογική μου συνείδηση.

– Δεν πρόκειται να σταυρώσω και να μοιράσω ψηφοδέλτια υποτιμώντας τη νοημοσύνη και την αντίληψή σας.
Με μεγάλη εκτίμηση, καλή εβδομάδα!

Σάκης Αρναούτογλου

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "ΤΡΙΤΗ ΠΜ Οσο πιο κοντά στις Κπρινσπορτοκαλοκόκκιyομς αποχρώσεις βρίσκεταιι περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές κατιγίδες κατά τόπους ισχυρές! Κιλκίς Δράμα Ξάνθη Βέροια Θεσλνίκη αστοριά AЛEE/π λη υάννινα Λάρισα Μύρινα δίτσα Βόλ Κέρκυμα απρέβεια Πρέβεζς Aypivio Σκόπρλας Σκόπ Ααμία Λειβαδιαηι Αθήνω Κορινθος Ζάκύνθος Τρίπολη Ανδρος Σάμοι Καλαμάτα Νάξος Φόδος FACEBOOK: SakisAmaoutogiouForecasisap Μκανιά κοβπαθος Ηράκλειο"

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "ΤΡΙΤΗ MM Οσο πιο κοντά στις κτρινοπορτοκαλοκόκκινομω, αποχρώσεις βρίσκεταιο περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές! Φλώου OEg/vikn Αλέξ/πολη Λάρισα Μύρινα Καρδίτσα Βόλο Κέρκυμ "πρέβεζα Aypivio Σκόπρλας Λαμία Μμπληνή Λειβαδιαι Kopyc Αθήνα ZAKOVBOS Τρίπολη Ανδρος Σάμσφ Καλαμάτα Νάξρς Ρόδος FACEBOOK: SakisArmaoutogiouForecastse( Μκανιά κάβπαθος Ηράκλειο"

Μπορεί να είναι εικόνα ‎χάρτης και ‎κείμενο που λέει "‎ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ Οσο πιο κοντά στις (κτρισπορτοκαλοκόκKινμωβ αποχρώσεις βρίσκεταιι περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές! Κιλκίς ερεσπασα Δράμα Βέροια Θεσ/νίκη ταστοριά Αλεξ/πολη ပီပညပာ် Λάρισα Μύρινα Καρδίτσα Βόλος Κέρκυβα ·πρέβεζα Aypivio Σκόπολας Λαμία Μμηληνή ל. Λειβαδιαι Αθήνα Ζάκυνθος Τρίπολη Ανδρος Σάμου Καλαμάτα Νάξος Πόδος : SakisAmaoutoglouForecasts Μαανιά κάρπαθος Ηράκλειο‎"‎‎

Ο καιρός την Τρίτη 23/4 από το meteo.gr

Λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις. Βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα. Καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά και ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά όπου τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα τον περιορισμό της ορατότητας και την εκδήλωση λασποβροχών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 12 έως 19, στη Θράκη από 14 έως 25-26 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 14 έως 27-29, στη Θεσσαλία από 13 έως 23-24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 25-27 βαθμούς, στα Επτάνησα από 16 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 25 βαθμούς, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-29 βαθμούς και στην Κρήτη στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις που γενικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Ιόνιο αναμένονται εντάσεις ανέμων έως 7 μποφόρ τοπικά και στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο 7-8 μποφόρ τοπικά. Προοδευτικά οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε βροχές κατά περιόδους και σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς.

Ενημέρωση δελτίου: 15:08