Καιρός Αρναούτογλου: Καμπανάκι για ταξίδια στο εξωτερικό

Ο καιρός τις επόμενες μέρες παρουσιάστηκε από τον Σάκη Αρναούτογλου. Ποιοι πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή. Ειδικές καταστάσεις τις επόμενες μέρες για όσους σχεδιάζουν να φύγουν στο εξωτερικό. Τι αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε αναλυτικά παρακάτω… Αναλυτικά ο καιρός από το Σάκη Αρναούτογλου «Φίλες και φίλοι προσοχή στις […]

Καιρός Αρναούτογλου: Καμπανάκι για ταξίδια στο εξωτερικό

Ο καιρός τις επόμενες μέρες παρουσιάστηκε από τον Σάκη Αρναούτογλου. Ποιοι πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή.

Ειδικές καταστάσεις τις επόμενες μέρες για όσους σχεδιάζουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Τι αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω…

Αναλυτικά ο καιρός από το Σάκη Αρναούτογλου

«Φίλες και φίλοι προσοχή στις καιρικές συνθήκες εσείς που βρίσκεστε ή θα βρίσκεστε στην Δυτική – βορειοδυτική Ευρώπη προς τα μέσα της εβδομάδας και μετά!», γράφει αρχικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο κ. Αρναούτογλου υπενθυμίζει όσα είπε στο δελτίο καιρού της Παρασκευής λέγοντας: «Όσοι λοιπόν βρίσκεστε ή σχεδιάζετε ταξίδι στη δυτική και κυρίως βορειοδυτική Ευρώπη (Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο προς τα μέσα της εβδομάδας και μετά, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για μια σοβαρή επιδείνωση τους καιρού στις προαναφερθείσες περιοχές από ένα ιδιαίτερα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, με ισχυρές βροχές αλλά κυρίως σφοδρούς- επικίνδυνους ανέμους, οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν και πολλά προβλήματα κυρίως την Πέμπτη 2/11. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι ασυνήθιστες καθυστερήσεις ή εκτροπές πτήσεων και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς».

Μάλιστα, συμπληρώνει πως πολλά από τα «σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν αρκούνται στην θύελλα της ερχόμενης Πέμπτης. Υπάρχει και ένα δεύτερο σενάριο νέας σοβαρής επιδείνωσης του καιρού για τις παραπάνω περιοχές και για την Παρασκευή ή το Σάββατο 3-4/11 καθώς ένα νέο βαθύ βαρομετρικό χαμηλό θα μπορούσε να φέρει θυελλώδεις ανέμους για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες».

Εξηγεί, τέλος, πως «η ακριβής τροχιά αυτού του δεύτερου χαμηλού , είναι δύσκολο να προβλεφθεί σε αυτό το στάδιο οπότε θα υπάρξουν λεπτομέρειες από αύριο Δευτέρα έως και Παρασκευή στο 15 λεπτο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 στις 19:15».