Καιρός Αρναούτογλου: Βγήκε! Έτσι θα «χτυπήσουν» οι βροχές την Παρασκευή

Με ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου ενημέρωσε για το πως θα κινηθούν οι βροχές την Παρασκευή 19/4 στην Ελλάδα.

Καιρός Αρναούτογλου: Βγήκε! Έτσι θα «χτυπήσουν» οι βροχές την Παρασκευή

Αύριο Παρασκευή 19/4 περιμένουμε μετά από αρκετές μέρες βροχές στη χώρα μας…

Τη δική του πρόγνωση για το πως θα κινηθεί η βροχή έδωσε ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Η επεξήγηση είναι πάνω στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Καλημέρα φίλες και φίλοι!
Οι βροχές της Παρασκευής ανα 6ωρο με μια ματιά!
Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο πάνω μέρος του χάρτη σας παρακαλώ!)

Oσον αφορά στην απουσία μου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3:

– Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς, κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω.
Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε, εσείς φίλες και φίλοι, που με ρωτάτε αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον καιρό και μετά, στην περίπτωση δηλαδή, που εκλεγώ:

Εγώ με τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον…καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!
Καλή εβδομάδα!
Με μεγάλη εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Μπορεί να είναι γραφικό χάρτης και κείμενο που λέει "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ nM Οσο πιο κοντά στις κπρινοπορτοκαλοκοκκιμωβ αποχρώσεις βρίσκεται περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές κατιγίδες ικανές ανακουφίσουν από την παρατεταμένη ανομβρία- ξηρασία αλλά να είναι και τοπικά ισχυρές! Φλώρμκα Κιλκίς Δράμα Βέροια Θεσλνίκη αστοριά Αλέξ/πολη υάννινα κέρκυμ Λάρισα Μύρινα Καρδίτσα Βόλο Πρέβεζα Avpivio Σκόπρθας Λαμία నಿ Λειβαδιαι Αθήνας Ζάκυνθος Τρίπολη Ανδρος Σάμου Καλαμάτα Νάεος Ρόδος βκανιά Ηράκλειο κάρπαθος"

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ MM Όσο πιο κοντά στις κπρινοπορτοκιλοκοκκινομωβ αποχρώσεις βρίσκεταιι περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές καταιγίδες ικανές ανακουφίσουν από την παρατεταμένη ανομβρία- ξηρασία αλλά να είναι και τοπικά ισχυρές! Κιλκις Φλώομκα Βέροια ΘεσΑ Αλέξίπολη sgluruposy Λαρισα Μύρινα τσα Βόλο Σκόπολας Λειβαδιαι Αθήνα Τρίπολη Ανδρος Σάμοι Καλαμάτα Νάξρς FACEBOOK: SakisArmaoutoglouForecastsay Ρόδος Μκαανιά Κάρπαθος Ηράκλειο"

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ BPAAY Οσο πιο κοντά στις Κπρινοπορτοκαλοκοκκινμωβ αποχρώσεις βρίσκεται περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα να χεκδηλωθούν βροχές καταιγίδες ικανές ανακουφίσουν από την παρατεταμένη ανομβρία- ξηρασία αλλά να είναι και τοπικά ισχυρές! Δράμα Ξάνθιε Αλεε/πδλη καστοριά Λάρισα Καρδίτσα o Σκόπολας Λαμία MummAryn Λειβαδ Ζάκυν Τρίπολη Σάμοα FACEBOOK: Sakis Κανιά Ρόδος utoglouForecasts9 κάρπαθος Ηράκλειο.."

Ο καιρός την Παρασκευή 19/4 από το meteo.gr

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, οι οποίες σταδιακά έως το βράδυ θα ενισχυθούν και θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη χώρα. Οι βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και στο Ιόνιο το μεσημέρι και απόγευμα αλλά και στα ανατολικά ηπειρωτικά το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρές και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 20, στην Ήπειρο από 8 έως 18, στη Θεσσαλία από 8 έως 20, στη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο από 10 έως 16, στην υπόλοιπη Στερεά και Πελοπόννησο από 7 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 23, στις Κυκλάδες από 10 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 21 και στην Κρήτη από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί θα γίνουν ανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ ενώ προς το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους 5 έως 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 4 έως 6 μποφόρ και προς το βράδυ 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί θα στραφούν σε νότιους 4 έως 6 μποφόρ ενώ από το απόγευμα θα ξαναγίνουν δυτικοί 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το πρωί ενώ βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι κι έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το πρωί θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 2 έως 4 μποφόρ ενώ προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.