Καιρός: Βγήκε η πρόβλεψη Καλλιάνου – Δεν είναι καλά τα νέα

Χαλάει ο καιρός από την Τετάρτη σύμφωνα με τη πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου. Τι έρχεται στη χώρα.

Καιρός: Βγήκε η πρόβλεψη Καλλιάνου - Δεν είναι καλά τα νέα

Άσχημα τα νέα που φέρνει ο Γιάννης Καλλιάνος για τον καιρό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τη πρόβλεψη του γνωστού μετεωρολόγου, θα έχουμε βροχές από αύριο Τετάρτη 8/5.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης θα επικρατήσουν νεφώσεις αρκετά πυκνές στις πιο ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Θράκη θα επικρατήσουν μπόρες, βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.

Το βράδυ της Τετάρτης θα βρέξει τοπικά στις περιοχές των Επτανήσων, στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά της χώρας και σε περιοχές της δυτικής και της νότιας Κρήτης.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνές.

Στην Αττική θα επικρατήσουν νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και μικρά διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνές, μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός την Τετάρτη 8/5 από το meteo.gr

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 4 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 αναμένονται γενικά νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29, στην Ήπειρο από 7 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 29-30 βαθμούς, στα Επτάνησα από 12 έως 26-27, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 28 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25-27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25-26 βαθμούς.