Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ακροάματος και Θεάματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ακροάματος και Θεάματος.

Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τα  γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ακροάματος και Θεάματος

Επίσκεψη στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ), πραγματοποίησε το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης εγκαινιάζοντας έναν κύκλο συναντήσεων με εκπροσώπους των Σωματείων – Μελών της.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Κουμουνδρούρου «δίνοντας το στίγμα της πρόθεσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να σταθεί με συνέπεια στο πλευρό των δυνάμεων του χώρου, ο πρόεδρος του κόμματος σημείωσε ότι «ο Πολιτισμός είναι ταυτοτικό ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ζήτημα ανθρωπιάς». Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των εργαζομένων και των δημιουργών πρόσθεσε ότι αυτό που κάνουν είναι «λειτούργημα για την κοινωνία, είστε στο μεταίχμιο κοινωνικής αλλαγής», καθώς και ότι «πρέπει να υπάρχει όχι μόνο στήριξη, αλλά και συνολική ανταμοιβή από την κοινωνία».

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδεψαν και στα γραφεία της ΠΟΘΑ η τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ, Κυριακή Μάλαμα, και η επικεφαλής του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τζένη Αρσένη.

Η Κυριακή Μάλαμα τόνισε ότι «Πολιτισμός είναι οι άνθρωποί του, που θα πρέπει να προστατευθούν», καθώς επίσης ότι «ο Πολιτισμός είναι λόγος και αντίλογος», για να καταλήξει λέγοντας ότι «επεξεργαζόμαστε θέσεις και τροπολογίες για τον Πολιτισμό. Οποιαδήποτε κίνηση και να κάνουμε θα ζητήσουμε διαβούλευση μαζί σας».