Κίνδυνος με πληρωμές και μισθούς – Κλειστές οι τράπεζες για τέσσερις μέρες

Οι τράπεζες αναμένεται να κλείσουν για τις επόμενες τέσσερις μέρες και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος με τις πληρωμές και τους μισθούς.

Κίνδυνος με πληρωμές και μισθούς - Κλειστές οι τράπεζες για τέσσερις μέρες

Οι τράπεζες αναμένεται να κλείσουν για τέσσερις μέρες, λόγω του Καθολοικού Πάσχα, και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος με τις πληρωμές και τους μισθούς των πελατών τους.

Πιο αναλυτικά προσοχή στις συναλλαγές τους πρέπει να έχουν οι πολίτες τις επόμενες μέρες καθώς το καθολικό Πάσχα φέρνει λουκέτο στις τράπεζες για τέσσερις μέρες.

Από εκεί και πέρα οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη».

Κλειστές για τέσσερις μέρες θα είναι οι τράπεζες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Προσοχή στις συναλλαγές τους πρέπει να έχουν οι πολίτες τις επόμενες μέρες καθώς το καθολικό Πάσχα φέρνει λουκέτο στις τράπεζες για τέσσερις μέρες.

Όσοι έχουν χρέη, δόσεις ή καταβάλλουν μισθοδοσία θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί τον Μάρτιο!

Και αυτό γιάτι όπως έχουν προειδοποιήσει οι τράπεζες «λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη».

Οι μεταφορές εντός της ίδιας τράπεζας αναμένεται να εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 2 Απριλίου. Συνεπώς, για να πληρωθούν εγκαίρως οι εργαζόμενοι, εφόσον ο λογαριασμός μισθοδοσίας είναι σε διαφορετική τράπεζα, θα πρέπει ο εργοδότης να τον καταβάλει νωρίτερα και όχι την τελευταία εργάσιμη του μήνα.

Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών, πάλι, θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 2 Απριλίου.