Κωτσόβολος: Δωροεπιταγή 200 ευρώ με μία προϋπόθεση

Ο Κωτσόβολος ανακοινώνει το νέο της πρόγραμμα «Αναβαθμίζω-Εξοικονομώ», προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν ενεργειακά αποδοτικές συσκευές σε προνομιακές τιμές.

Κωτσόβολος: Δωροεπιταγή 200 ευρώ με μία προϋπόθεση

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η εταιρεία προωθεί την ενεργειακή αναβάθμιση και την ανακύκλωση παλαιών, ενεργοβόρων συσκευών, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρημάτων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα «Αναβαθμίζω-Εξοικονομώ» από την εταιρία Κωτσόβολος προσφέρει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις οικιακές τους συσκευές.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει:

Κύρια Οφέλη

  1. Εβδομαδιαίες Προσφορές: Κάθε εβδομάδα οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλλευτούν ειδικές προσφορές σε συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
  2. Προνομιακά Πλάνα Δόσεων: Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό προνόμιο καθώς οι καταναλωτές λαμβάνουν δώρο το 50% των τόκων των δόσεων.
  3. Δωροεπιταγές Ανακύκλωσης: Για να ενισχύσει την ανακύκλωση παλαιών συσκευών, ο Κωτσόβολος προσφέρει δωροεπιταγές αξίας έως και 200€. Επιπλέον, με την αγορά νέου κλιματιστικού, η εγκατάσταση παρέχεται δωρεάν, προσφέροντας έτσι ένα ακόμα κίνητρο στους καταναλωτές να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους.

Ποιες Συσκευές Συμμετέχουν

Στο πρόγραμμα «Αναβαθμίζω-Εξοικονομώ» περιλαμβάνονται:

  • Κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++.
  • Ψυγεία με ενεργειακή κλάση από A έως C.

Διαδικασία Συμμετοχής

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εύκολη και προσιτή για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να:

  • Επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα Κωτσόβολος για να ενημερωθούν από κοντά και να δουν τις διαθέσιμες επιλογές.
  • Επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα kotsovolos.gr για να ανακαλύψουν περισσότερες πληροφορίες και να δουν τις προσφορές.
  • Επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Κωτσόβολος για άμεση ενημέρωση και καθοδήγηση.

Επιπλέον Πληροφορίες και Προώθηση

Ο Κωτσόβολος προωθεί το πρόγραμμα μέσω μιας νέας καμπάνιας, η οποία παρουσιάζει τα οφέλη και τις ευκαιρίες που προσφέρει το «Αναβαθμίζω-Εξοικονομώ». Οι καταναλωτές μπορούν να παρακολουθήσουν τη δεύτερη ταινία της καμπάνιας και να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας.

Το πρόγραμμα «Αναβαθμίζω-Εξοικονομώ» της εταιρίας Κωτσόβολος αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους με πιο αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα και προστατεύοντας τον πλανήτη.