Κωτσόβολος: Θέσεις εργασίας σε ΟΛΗ τη χώρα – Οι ειδικότητες

Προσλήψεις κάνει αυτήν την περίοδο η εταιρία Κωτσόβολος σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες και τα απαιτούμενα προσόντα ώστε να στείλετε το βιογραφικό σας.

Κωτσόβολος: Θέσεις εργασίας σε ΟΛΗ τη χώρα - Οι ειδικότητες

Θέσεις εργασίας σε 22 περιοχές για προσωπικό έξι ειδικοτήτων στην κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος.

Κωτσόβολος:  Δείτε τις περιοχές ανά ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα 

  • Deputy Store Manager (Σπάτα, Σύρος) – Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, εμπειρία 2 χρόνων σε πωλήσεις, εμπειρία στην διαχείριση ομάδας, επικοινωνιακές ικανότητες.
  • Τεχνικοί Service Point (Κοζάνη, Αγία Παρασκευή, Ρέθυμνο) – Πτυχίο Πληροφορικής/ Τεχνικού/Ηλεκτρονικού από ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ ΙΕΚ/ ΕΠΑΛ/ ΟΑΕΔ, ευελιξία στο ωράριο, προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση με εμπειρία διάγνωσης και επίλυσης βλαβών κινητών/tablet και laptop καθώς και λογισμικού Android/ iOS, προσανατολισμός στην επίτευξη στόχων.
  • Σύμβουλοι Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας και Συνδέσεων (Αλεξανδρούπολη, Εύοσμος, Δράμα, Πάτρα, Ηλιούπολη, Περιστέρι, Πατήσια, Αιγάλεω, Αμπελόκηποι, Μαρούσι, Σπάτα, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Χανιά) – Απόφοιτος ΙΕΚ/Λυκείου, γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη, ευελιξία στο ωράριο, υπευθυνότητα.
  • Σύμβουλοι Πωλήσεων (Κατερίνη, Καβάλα, Πατήσια, Χολαργός, Σπάτα, Σύρος, Ρέθυμνο) – Απόφοιτος ΙΕΚ/Λυκείου, γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη, ευελιξία στο ωράριο, υπευθυνότητα.
  • Ταμίες (Καβάλα, Αγία Παρασκευή, Ηράκλειο Κρήτης) – Σπουδές Οικονομικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, ευελιξία στο ωράριο, άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ.
  • Αποθηκάριοι (Σπάτα, Σύρος) – Επικέντρωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, πάθος για την τεχνολογία, οργανωτικές δεξιότητες και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου.

Κωτσόβολος: Ποια είναι η εταιρία

Ο 5ος ιδιοκτήτης της Κωτσόβολος είναι η ΔΕΗ. Πριν ακριβώς 30 χρόνια, το 1993, την τύχη της κορυφαίας αλυσίδας ηλεκτρικών όριζε η Φουρλής Trade AEBE ως ο 3ος ιδιοκτήτης της, ενώ το 1998 είχε η απόκτηση της Ράδιο Αθήναι την εκτόξευσε.

Η Κωτσόβολος, με 93 καταστήματα στην Ελλάδα και τρία στην Κύπρο (σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο), βρίσκεται στην ιδιοκτησία της ΔΕΗ, με την Currys να εισπράττει καθαρά 179 εκατ. ευρώ, διαψεύδοντας τα σχόλια ισχυρών παραγόντων του εγχώριου εμπορίου, πως «θα είναι έκπληξη, αν πουληθεί (σ.σ. η Κωτσόβολος) για λιγότερο από 400 εκατ. ευρώ».

Για την οικονομική χρήση 1.5.2022 – 30.4.2023, η Κωτσόβολος είχε κύκλο εργασιών 733 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 12% σε σχέση με το 2022, το EBITDA διαμορφώθηκε σε 49 εκατ. ευρώ και ο τραπεζικός δανεισμός ήταν σχεδόν μηδενικός. Το management της Κωτσόβολος αναμένει για την επόμενη οικονομική χρήση ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.