ΚΤΕΛ: Θέσεις εργασίας με μισθό 1.500€ – Το απαραίτητο προσόν

Ζητούνται εισπράκτορες για το ΚΤΕΛ Θήρας στην Σαντορίνη. Δείτε πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας.

ΚΤΕΛ: Θέσεις εργασίας με μισθό 1.500€ - Το απαραίτητο προσόν

Η αμοιβή για τους εισπράκτορες στο ΚΤΕΛ Θήρας ανέρχεται στα 1.500€. Η θέση εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης και αφορά όλη τη σεζόν. Απαραίτητο είναι το απολυτήριο Λυκείου. Ο κεντρικός σταθμός των λεωφορείων βρίσκεται στην πλατεία των Φηρών.

H ιστορία του ΚΤΕΛ Θήρας ξεκινά από το 1988. Από τότε μέχρι και σήμερα ενώνουμε οδικώς όλα τα χωριά του νησιού μας σε καθημερινή βάση. Έχοντας στην κατοχή μας 23 λεωφορεία, προσπαθούμε πάντα να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των κατοίκων της Σαντορίνης, αλλά και των χιλιάδων κάθε χρόνο επισκεπτών της.
Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας μας προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο ως προς την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, εκσυγχρονιζόμαστε με νέα, σύγχρονα λεωφορεία, αλλά και με νέες ιδέες με σκοπό πάντα την άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού μας.

Όλα τα χωριά της Σαντορίνης συνδέονται με τις λεωφορειακές γραμμές των ΚΤΕΛ της Σαντορίνης με συχνά δρομολόγια. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες τα δρομολόγια γίνονται ακόμα συχνότερα.

Εδώ η αποστολή βιογραφικού.