Λημνιός: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην πατρίδα μου – Ανυπομονώ να παίξω»

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού κι ο ίδιος δήλωσε πως ανυπομονεί να παίξει ξανά στην πατρίδα του.

Λημνιός: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην πατρίδα μου - Ανυπομονώ να παίξω»

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2027, ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτισε την Κολωνία σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας, εξηγώντας του σκεπτικό της μετακίνησής του στην Ελλάδα κι εκφράζοντας την ανυπομονησία του για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην Εθνική Ομάδα.

«Είναι σημαντικό για μένα, να μπορώ να παίξω ώστε διεκδικήσω μία θέση στην Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο EURO. Θέλω να βοηθήσω να γίνει αυτό. Ανυπομονώ επίσης να παίξω ξανά στην πατρίδα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλους τους εμπλεκόμενους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. “Σταυρώνω” τα δάχτυλά μου για την Κολωνία για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να παραμείνουν στην Bundesliga».

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Λημνιό με ελεύθερη μεταγραφή απ’ την Κολωνία, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους «τράγους», ενώ η γερμανική ομάδα θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 10%.
Οι συνολικές απολαβές του στα 3,5 χρόνια της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό θα φτάσουν τα 2,2 εκατ. ευρώ.