Μεγάλη έκπληξη στα ATM – Πώς θα βγάζουμε πλέον χρήματα

Δείτε τον νέο τρόπο με τον οποίο θα βγάζουμε πλέον χρήματα από τα ΑΤΜ.

Μεγάλη έκπληξη στα ATM - Πώς θα βγάζουμε πλέον χρήματα

Νέα πραγματικότητα αναμένεται να ισχύσει όσον αφορά τα ΑΤΜ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν, αλλάζουν μέσα στο επόμενο διάστημα τρόπο λειτουργίας.

Πιο αναλυτικά τα ΑΤΜ αναμένεται να προχωρήσουν μείωση των χρεώσεων που επιβαρύνουν την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας από αυτήν στην οποία τηρούμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Με λίγα και κατανοητά λόγια οι χρεώσεις στα ΑΤΜ αναμένεται να μειωθούν κατά 25%-30% με τη συναλλαγή, τέλος, να κυμένεται πιο κάτω από τα τρία ευρώ.

Δείτε πως βγάζουμε χρήματα από τα ΑΤΜ – Όλες οι λεπτομέρειες

Σε μείωση των χρεώσεων που επιβαρύνουν την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας, από αυτήν στην οποία τηρούμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό, αναμένεται να προχωρήσουν οι τράπεζες στο πλαίσιο της διαβούλευσης με την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την τιμολόγηση των τραπεζικών εργασιών.

Η απόφαση αυτή της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την υπόθεση των χρεώσεων θα προβλέπει πρόστιμα στις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Έτσι, η χρεώση για ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας θα διαμορφωθεί κάτω των 3 ευρώ, ενώ σήμερα κυμαίνεται μεταξύ 2,60 και 3,75 ευρώ, αναλόγως της τράπεζας.