Μεγάλη τράπεζα δίνει δώρο 100 ευρώ σε δύο κατηγορίες πολιτών με το πρόγραμμα €πιστροφή

Δώρο - κίνητρο 100 ευρώ δίνει η Eurobank έως το τέλος Μαρτίου σε όλους τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους που θα γίνουν πελάτες της στοχεύοντας σε πελατειακό άνοιγμα.

Μεγάλη τράπεζα δίνει δώρο 100 ευρώ σε δύο κατηγορίες πολιτών με το πρόγραμμα €πιστροφή

Ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και το πώς θα κάνετε τη διαδικασία μεταφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα υποκαταστήματα της τράπεζας.

Δώρο 100 ευρώ δίνει η Eurobank έως το τέλος Μαρτίου σε όλους τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους που θα γίνουν πελάτες της στοχεύοντας στο να πάρει μερίδιο πελατών από τον ανταγωνισμό.

H εν λόγω προσφορά – κίνητρο ισχύει για όσους υποβάλουν αίτημα στην τράπεζα για μεταφορά σε αυτήν του λογαριασμού μισθοδοσίας ή σύνταξης.

Η αίτηση των ενδιαφερομένων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 31 Μαρτίου 2024, είτε εξ αποστάσεως ή στα καταστήματα της τράπεζας.

Να υπογραμμισθεί πως  για να λάβετε τα 100 ευρώ θα πρέπει η πρώτη πίστωση μισθού ή σύνταξης στο νέο σας λογαριασμό να έχει γίνει απαραιτήτως έως και τις 28 Ιουνίου.

Απαραίτητη διευκρίνιση

Η προσφορά των 100€ αφορά πόσο €πιστροφης σε Δημόσιους Υπαλλήλους και Συνταξιούχους που θα μεταφέρουν στην τράπεζα το λογαριασμό μισθοδοσίας ή σύνταξης. Οι πελατες αυτοί θα λάβουν 100€ από το προγραμμα επιβραβευσης Επιστροφή. Το ποσό θα μπορούν να το εξαργυρώσουν σε οποιαδήποτε από τις 8.500 συνεργαζομενες με το προγραμμα επιχειρήσεις, μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας, υπό την προϋπόθεση ότι η κάρτα τους συμμετέχει στο προγραμμα €πιστροφή. Δεν πιστώνεται κανένα ποσό σε κανένα λογαριασμό

Διπλό το κέρδος στη Eurobank

Το δώρο της Eurobank σε όσους κάνουν εντός της προθεσμίας την αίτησή τους, θα είναι διπλό:

– Πρώτον, θα κερδίσουν 100 ευρώ €πιστροφή σε ενεργή πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή

Πρόκειται δηλαδή για «ζεστό» και όχι «λογιστικό» χρήμα, καθώς τα 100 ευρώ επιστροφή ισοδυναμούν με δωρεάν αγορές αξίας 100 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Μεταξύ άλλων μπορούν να εξαργυρωθούν στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και σε πληθώρα πρατηρίων καυσίμων. Αφορούν δηλαδή δημοφιλείς επιχειρήσεις που ούτως ή αλλιώς επισκέπτονται οι καταναλωτές για τις καθημερινές ανάγκες τους.

– Δεύτερον, θα έχουν μόνιμο όφελος 4% για 1 χρόνο για αγορές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα super market Σκλαβενίτης, Μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.

Κατά συνέπεια επί 12 μήνες σε όλες αυτές τις δαπάνες, ο καταναλωτής θα παίρνει πίσω το 4% της αξίας κάθε συναλλαγής του, την οποία θα μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρώσει σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιστροφή.

Πώς κάνετε την αίτηση 

Η διαδικασία μεταφοράς του λογαριασμού σας στη Eurobank μπορεί να ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως, μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App, ως εξής:

Δημόσιου υπάλληλοι

Δηλώστε στην αρμόδια διεύθυνση (προσωπικού ή εκκαθάρισης μισθοδοσίας) του φορέα όπου εργάζεστε ότι θέλετε να λαμβάνετε ή να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank.

Να σημειωθεί πως θα χρειαστείτε έγγραφο που να αναγράφει τον IBAN του λογαριασμού σας.

Συνταξιούχοι

– Επιλέγετε τον λογαριασμό όπου θέλετε να πιστώνεται η σύνταξή σας, αν είστε ήδη πελάτης ή ανοίγετε λογαριασμό και τον επιλέγετε στη συνέχεια εάν δεν είστε πελάτης της τράπεζας

– Συμπληρώνετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας που αναγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης

– Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και ολοκληρώνετε την αίτησή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε online την πορεία της αίτησής σας, ενώ ενημερώνεστε με SMS για το πότε μπήκε η σύνταξη στο λογαριασμό σας.

Εναλλακτικά, πηγαίνετε κατόπιν ραντεβού σε ένα κατάστημα της τράπεζας Eurobank ή τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για συνταξιούχους στο 2109555777 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται εκείνη τη στιγμή, ενώ το ταμείο σας ενημερώνεται αυτόματα.