Νέα Οδός: Ζητείται προσωπικό σε συγκεκριμένες ειδικότητες

Βασική μας αξία είναι ότι οι άνθρωποί μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη και τον πλέον καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μας. Οι μέθοδοι, καθώς και τα συστήματα διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Οδού, μας καθοδηγούν στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, των οποίων την περαιτέρω προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στηρίζουμε μέσω εκπαιδευτικών και άλλων προγραμμάτων. Στον παρόντα χρόνο αναζητάμε 9 ειδικότητες για να καλύψουμε τις ανάγκες μας.

Νέα Οδός: Ζητείται προσωπικό σε συγκεκριμένες ειδικότητες

Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός».

Ως θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η Νέα Οδός συνδυάζει απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας με τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση.

Έχοντας αναλάβει ένα έργο πνοής συνολικού προϋπολογισμού 1,1 δις ευρώ, στρατηγικός στόχος της Νέας Οδού είναι η δημιουργία, λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, θα διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Πρωταρχική μας δέσμευση είναι η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας σε συνδυασμό με τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες. Επιδιώκουμε την υπεροχή στη λειτουργία και τη συντήρηση των αυτοκινητοδρόμων μας. Αναγνωρίζουμε την απόλυτη ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και συμβάλλουμε στην αειφόρο ανάπτυξη της χώρας.

Νέα Οδός: Θέσεις εργασίας

Οι προσδοκίες μας από τους παρόντες και μελλοντικούς συνεργάτες μας αναλύονται πλήρως στις Αξίες μας. Αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα, ακεραιότητα, αφοσίωση, συνεχής προσπάθεια ανάπτυξης, ομαδικό πνεύμα και αποτελεσματική επικοινωνία, είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Οι μέθοδοι, καθώς και τα συστήματα διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Οδού, μας καθοδηγούν στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, των οποίων την περαιτέρω προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στηρίζουμε μέσω εκπαιδευτικών και άλλων προγραμμάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τους εργαζόμενους της εταιρίας, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια, εντοπίζουμε τα ταλέντα και στηρίζουμε την εξέλιξή τους με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την πρωτοβουλία.

Η εταιρεία μας διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των υποψηφίων βάσει της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρία  αυτήν τη χρονική περίοδο

  • Εργάτης Ομάδας Επέμβασης – Μαλακάσα
  • Τεχνικός Βάρδιας Συστημάτων Διοδίων – Αφίδνες
  • Τεχνικός Βάρδιας Συστημάτων Διοδίων – Θήβα (νομός Βοιωτίας)
  • Ηλεκτρολόγος Βάρδιας Σηράγγων – Αμπελιά (νομός Ιωαννίνων)
  • Ηλεκτρολόγος Βάρδιας Σηράγγων – Κλόκοβα (Νομός Αιτωλοακαρνανίας)
  • Ηλεκτρολόγος Βάρδιας Σηράγγων – Άγιος Κωνσταντίνος (Νομός Φθιώτιδας)
  • Ηλεκτρολόγος Βάρδιας – Περιοχή Λαμίας (Νομός Φθιώτιδας)
  • Οδηγός Περιπολίας – Μαλακάσα
  • Εισπράκτορας Διοδίων – Αφίδνες

Για να δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας και να κάνετε την αίτησή σας πατήστε ΕΔΩ