Νέα προσφορά από What’s Up – Απεριόριστα δεδομένα για όλους

Ποια είναι η νέα προσφορά που τρέχει από τη What’s Up. Πως μπορείτε να επωφεληθείτε με απεριόριστα δεδομένα στο κινητό σας.

Νέα προσφορά από What’s Up - Απεριόριστα δεδομένα για όλους

Σε πάρα πολύ οικονομική τιμή μπορείτε να πάρετε απεριόριστα δεδομένα για μία εβδομάδα…

Πρόκεται για την καινούργια πρσφορά της What’s up που είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (μια εβδομάδα).

Τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να την αποκτήσετε και εσείς;

Πόσο κοστίζουν τα απεριόριστα δεδομένα για μια εβδομάδα

Η εν λόγω προσφορά δίνει απεριόριστα δεδομένα για μία εβδομάδα, με μόλις 1.90. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία θέλει να καλοσωρίσει την άνοιξη. Στις πληροφορίες του πακέτου δεν αναφέρει κάποια ημερομηνία στην οποία θα σταματήσει να υπάρχει η προσφορά.

Όταν βγήκε η προσφορά για πρώτη φορά είχε σαν καταλληκτική ημερομηνία την 26 Μαρτίου, κάτι που αφαιρέθηκε σήμερα από τους όρους χρήσης.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσφορά παραπάνω από μία φορά.

Πως μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μέσω της What’s up

Η ενεργοποίηση γίνεται μέσω της εφαρμογής What’s Up, με κλήση στο 1330 ή με αποστολή του μηνήματος unlgbweek στο 1330.

Δείτε τους όρους χρήσης παρακάτω.

• Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.

• H ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο.

• Τα ΜB του πακέτου δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων και δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.

• Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται 2GB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00192€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.

• Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν νωρίτερα τα ΜΒ από τη λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.

• Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων ανέρχεται σε 0,0050€/MB, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν τη μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.

• Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.