Νέα θέση εργασίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ για γραμματειακή υποστήριξη

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε την αναζήτηση υποψήφιου για την κάλυψη θέσης γραμματειακής υποστήριξης στο Διαγνωστικό Τμήμα του. Πρόκειται για μια ευκαιρία πλήρους απασχόλησης σε ένα από τα πιο καταξιωμένα ερευνητικά ινστιτούτα της χώρας. Η θέση προσφέρεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Νέα θέση εργασίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ για γραμματειακή υποστήριξη

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητικούς φορείς της Ελλάδας, με μακρά ιστορία και διεθνή αναγνώριση στον τομέα της βιοϊατρικής έρευνας και της δημόσιας υγείας. Ιδρύθηκε το 1919 και από τότε έχει συνεισφέρει σημαντικά στην καταπολέμηση των λοιμωδών νοσημάτων και στη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού. Η νέα θέση γραμματειακής υποστήριξης αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε ένα περιβάλλον υψηλού επιπέδου και να συνεισφέρουν στην αποστολή του Ινστιτούτου.

Προκήρυξη Θέσης Εργασίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ αναζητά έναν υποψήφιο για τη θέση γραμματειακής υποστήριξης στο Διαγνωστικό Τμήμα του. Η θέση είναι ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) και αφορά σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

Λεπτομέρειες Θέσης

Καθήκοντα:

  • Γραμματειακή υποστήριξη
  • Διαχείριση και καταχώρηση παραγγελιών εξετάσεων
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
  • Παρακολούθηση ταμείων

Διάρκεια Σύμβασης:

  • Έως 31 Δεκεμβρίου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης

Αμοιβή:

  • Σύμφωνα με το Ενιαίο Μισθολόγιο
  • Ανάλογα με τα προσόντα του επιλεγέντος υποψηφίου
  • Κάλυψη από το πρόγραμμα «Τεχνική Βοήθεια» έως το ύψος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του προγράμματος

Υποβολή Αιτήσεων

Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν με την ένδειξη:

Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση ΠΕ για την Γραμματειακή Υποστήριξη του Διαγνωστικού Τμήματος του Ε.Ι. Παστέρ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

Καταληκτική Ημερομηνία:

  • Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Για περισσότερες πληροφορίες και για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: ΕΔΩ

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας δυναμικής και καινοτόμου ομάδας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και να συμβάλετε στην προώθηση της δημόσιας υγείας και της βιοϊατρικής έρευνας!