Νέες θέσεις εργασίας στη Δέλτα – Οι περιοχές και οι ειδικότητες

Δείτε τις διαθέσιμες αγγελίες εργασίας στην εταιρεία ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. και υποβάλετε την αίτησή σας.

Νέες θέσεις εργασίας στη Δέλτα - Οι περιοχές και οι ειδικότητες

Η Δέλτα Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία γαλακτοβιομηχανίας που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1952 από τον Αριστείδη Δασκαλόπουλο, ιδρύθηκε το 1952 στα Εξάρχεια, γωνία Διδότου και Ζωοδόχου Πηγής. Αρχικά λειτουργούσε ως οικογενειακό εργαστήριο παραγωγής γιαουρτιού και διάθεσης χύμα γάλακτος. Το 1965 μεταφέρθηκε στον Ταύρο. Τα επόμενα χρόνια, η Δέλτα ασχολήθηκε και με άλλου τύπου προϊόντα, όπως παγωτό, χυμός φρούτων, τυρί και άλλα.

Το 2000 μετονομάστηκε σε Δέλτα Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος Α.Ε. και το 2006 απορροφήθηκε από την Vivartia Α.Β.Ε.Ε. Το 2010 επανεμφανίστηκε ως Δέλτα Τρόφιμα Α.Ε., θυγατρική της Vivartia Α.Β.Ε.Ε.

Η Δέλτα σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, ενώ αναπτύσσεται και στο εξωτερικό. Η έδρα της έχει μεταφερθεί στο εργοστάσιο του Αγίου Στεφάνου (πρώην Μπογιάτι) και είναι στο 23ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

H ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου εταιριών Vivartia, έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γάλα, γιαούρτι, τυριά και φυσικούς χυμούς φρούτων και κατέχει ηγετική θέση στη συνολική αγορά στην οποία δραστηριοποιείται. Ορισμένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα του Κλάδου είναι: Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, Μικρές Οικογενειακές Φάρμες, Milko , ΔΕΛΤΑ Advance, Life, Complet, ΔΕΛΤΑ Daily, Bλάχας, Natural, Vitaline, κ.α.

Δείτε τις θέσεις εργασίας στην εταιρία Δέλτα

  • Κωδικός Θέσης: 1047Δ, Ηλεκτρονικός για την Τεχνική Διεύθυνση, στον Άγιο Στέφανο Αττικής
  • Κωδικός Θέσης: 1048Δ, Ηλεκτρολόγος/Συντηρητής Βάρδιας για την Τεχνική Διεύθυνση στη Λαμία
  • Κωδικός Θέσης: 1049Δ, Μηχανικός/Συντηρητής Βάρδιας στον Άγιο Στέφανο Αττικής
  • Κωδικός Θέσης: 1051Δ, Ψυκτικός Βάρδιας στον Άγ. Στέφανο Αττικής
  • Κωδικός Θέσης: 1052Δ, Software Developer – Innovate and Engineer Next – Level
  • Applications στον Άγιο Στέφανο Αττικής
  • Κωδικός θέσης: 1056Δ, Area Sales Developer σε Δράμα

Δείτε αναλυτικά την κάθε θέση ΕΔΩ