Νέες θέσεις εργασίας στη Leroy Merlin: Πώς θα κάνετε αίτηση

Η LEROY MERLIN Ελλάδας και Κύπρου ιδρύθηκε το 2005. Σήμερα, διαθέτει οκτώ καταστήματα, εφτά στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση ή και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Εμπορεύεται περισσότερους από 45.000 κωδικούς προϊόντων και παρέχει υπηρεσίες που λύνουν τα χέρια των πελατών.

Νέες θέσεις εργασίας στη Leroy Merlin: Πώς θα κάνετε αίτηση

Η Leroy Merlin, είναι κορυφαία γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται  στη βελτίωση της κατοικίας σε 13 χώρες και προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε έξι βασικούς τομείς:

DIY, κατασκευές, κηπουρική, εξοπλισμό υγιεινής, ανανεώσιμη ενέργεια και εσωτερική διακόσμηση. Η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών διεθνώς, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη του σπιτιού.

Παρουσία της Leroy Merlin στην Ελλάδα και την Κύπρο

Η Leroy Merlin ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 2005 και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Groupe Adeo, με την ιδιοκτησία να κατανέμεται κατά 60% στον Groupe Adeo και κατά 40% στον Παύλο Φουρλή. Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Ελλάδα άνοιξε τον Μάρτιο του 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας. Σήμερα, η Leroy Merlin διαθέτει έξι καταστήματα στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο, το οποίο άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2011.

Ενίσχυση του Δυναμικού της

Η Leroy Merlin επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό της και προσλαμβάνει προσωπικό για διάφορες θέσεις εργασίας, με σκοπό την ενίσχυση των φυσικών καταστημάτων της. Οι διαθέσιμες θέσεις περιλαμβάνουν τομείς όπως οι πωλήσεις, η αποθήκη, το τηλεφωνικό κέντρο και η ψηφιακή τεχνολογία. Η εταιρεία επιδιώκει να προσφέρει ένα φιλικό και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Η συνεχής ανάπτυξη της Leroy Merlin και η δέσμευσή της για ποιότητα και καινοτομία την καθιστούν έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για όσους αναζητούν προϊόντα και λύσεις βελτίωσης κατοικίας. Με την παρουσία της σε πολλές χώρες και την επένδυσή της σε ανθρώπινο δυναμικό, η Leroy Merlin συνεχίζει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον κλάδο της βελτίωσης κατοικίας παγκοσμίως.

Θέσεις εργασίας

  • Product Specialist Leader-Garden
  • Product Specialist Leader-Kitchen & Storage (maternity cover)

Kάντε την αίτηση σας, υποβάλλοντας το βιογραφικό σας ΕΔΩ