Νεκρός αστυνομικός ύστερα από επίθεση με μαχαίρι σε νυχτερινό μαγαζί

Ένας 32χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση που έγινε με μαχαίρι σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Νεκρός αστυνομικός ύστερα από επίθεση με μαχαίρι σε νυχτερινό μαγαζί

Αστυνομικός έπεσε νεκρός μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί, στην οδό Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στο μαγαζί εκτός υπηρεσίας, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο Νορβηγό, που συνελήφθη επί τόπου. Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ήταν θαμώνες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 44χρονος προκαλούσε ένταση, με τον αστυνομικό να επιχειρεί να παρέμβει και να δέχεται επίθεση, συνέπεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Τι έδειξαν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού

Τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού. Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος.

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Από μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού φαίνεται να προκύπτει ότι ο 44χρονος δράστης διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός αλλά δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση από τον αλλοδαπό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του δράστη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.