ΟΠΑΠ: Άνοιξαν θέσεις εργασίας – Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί εργοδότη επιλογής, προσφέροντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μία μοναδική εμπειρία απασχόλησης σε περίπου 1.500 εξαιρετικούς επαγγελματίες και ταλαντούχους νέους, μέσα σε ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον.

ΟΠΑΠ: Άνοιξαν θέσεις εργασίας - Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Απόδειξη της ποιότητας αυτού του περιβάλλοντος είναι η διάκριση που έλαβε ο ΟΠΑΠ τα έτη 2018, 2019 και 2020, όταν βραβεύτηκε ως μία από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (Best Workplace) στην Ελλάδα.

Ο ΟΠΑΠ (Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου) αναζητά προσωπικό για επτά  νέες θέσεις εργασίας. Ως η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κόσμο, ο ΟΠΑΠ προσφέρει ευκαιρίες καριέρας σε διάφορους τομείς.

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στον ΟΠΑΠ, είναι καλή ιδέα να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού ή την ειδική σελίδα καριέρας όπου αναρτώνται όλες οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Εκεί θα βρείτε λεπτομέρειες για τις απαιτήσεις, τα προσόντα που απαιτούνται, καθώς και τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων.

Συγκεκριμένα ο ΟΠΑΠ αναζητά δυναμικούς και ταλαντούχους επαγγελματίες για να ενισχύσουν την ομάδα του, συμβάλλοντας στην υλοποίηση της στρατηγικής και των στόχων του οργανισμού. Οι θέσεις αυτές μπορεί να αφορούν διάφορους τομείς όπως τεχνολογία, μάρκετινγκ, πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, και άλλους.

Για να υποβάλετε αίτηση, θα χρειαστεί να ετοιμάσετε ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα και  να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα αίτησης. Επίσης, είναι πιθανό να ζητηθούν επιπλέον έγγραφα ή πληροφορίες ανάλογα με τη θέση για την οποία υποβάλετε αίτηση.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις σχετικές αγγελίες εργασίας σε επαγγελματικές πλατφόρμες ή σε ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας που συχνά αναρτούν νέες θέσεις από μεγάλες εταιρείες όπως ο ΟΠΑΠ.

Θέσεις εργασίας

  • Data Analyst (TORA)
  • Product Insights & Analysis Specialist
  • Sr. Product Specialist – Kino Game
  • Product Management Senior Specialist -VLTs
  • Procurement Specialist – IT
  • Sr. Electro-Mechanical Engineer
  • Digital Products Management Specialist (Tora Wallet)

Για αν διαβάσετε περισσότερα για τις θέσεις εργασίας και να καταθέσετε το βιογραφικό σας ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία στην αναζήτησή σας!