ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Αύξηση του κόστους ζωής με ευθύνη του πρωθυπουργού»

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με επίσημη ανακοίνωσή του έριξε τα βέλη του προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, Κυριάκο Μητσοτάκη για την ακρίβεια.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Αύξηση του κόστους ζωής με ευθύνη του πρωθυπουργού»

«Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, λες και ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του, ενώ λίγο – πολύ μας ανακοίνωσε ότι δεν αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος για όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την παταγώδη αποτυχία της πενταετούς διακυβέρνησης του σε κρίσιμους τομείς. Η ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής, τα ολιγοπώλια σε διάφορους κλάδους της αγοράς, η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ο τραγέλαφος που ονόμασε αγροτική πολιτική, φέρουν την υπογραφή του ίδιου και της κυβέρνησης του», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής «θα επιμείνει στη δυναμική προγραμματική αντιπολίτευση απέναντι σε μια αμετανόητη πολιτικά κυβέρνηση, που εξέθρεψε τη διαφθορά και την ασυδοσία. Μια κυβέρνηση που αθροίζει προβλήματα και όχι λύσεις. Μια κυβέρνηση λάτρη των διευθετήσεων συμφερόντων και όχι των πραγματικών μεταρρυθμίσεων προς όφελος των πολιτών».