Σάλος με την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση – Πόσα χρήματα έχουν μείνει

Αρκετά μειωμένη σε σχέση με το παρελθόν δείχνει η περιουσία της γνωστής κληρονόμου. Πόσα χρήματα λέγεται ότι υπάρχουν ακόμα.

Σάλος με την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση - Πόσα χρήματα έχουν μείνει

Αρκετός ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εμφανίζεται αρκετά πιο κάτω συγκριτικά με τα ποσά που είχαν γίνει γνωστά παλαιότερα.

Δεν αναφέρονται οι λόγοι, ωστόσο τα χρήματα πραγματικά… ζαλίζουν!

Πόσα χρήματα είναι αυτή τη στιγμή η περιουσία

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η περιουσία της είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια, ωστόσο, σήμερα εκτιμάται πως είναι κάτω από 500 εκατομμύρια.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης της άφησε ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ, καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκατ., καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκατ, επενδύσεις εταιρειών 200 εκατ. και άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες.

Ωστόσο σήμερα η Αθηνά Ωνάση έχει λιγότερα από 500 εκατ., 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, 300 εκατ. μετρητά, πολλές μετοχές και ράβδους χρυσού. Μπορεί αυτά τα ποσά να μας φαίνονται σοκαριστικά, ωστόσο, για τα δεδομένα τα δικά τους μιλάμε για τεράστια απώλεια χρημάτων.

Σε νέα σχέση η Αθηνά Ωνάση

Να σημειωθεί, ότι η Αθηνά Ωνάση φημολογείται πως εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα ο σύντροφος είναι χωρισμένος με παιδιά.

Η Αθηνά Ωνάση παραμένει εξαφανισμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τα social media, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τον πρώην σύζυγό της, Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο, καθώς διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του και επιθυμία του είναι να μοιράζεται τον ενθουσιασμό του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος, μετά τον χωρισμό τους έφτιαξε ξανά τη ζωή του με την Denize Severo, με την οποία παντρεύτηκε το 2018 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, οι δυο τους μάλιστα, γιόρτασαν την πέμπτη τους επέτειο και το διαδίκτυο «βούιξε».