«Σαρώνουν» τα Public στην αγορά – Τι ετοιμάζονται να κάνουν

Επένδυση που θα φτάσει τα 10 εκ. ευρώ είναι έτοιμα να κάνουν τα Public. Τι έχουν στο πλάνο να υλοποιήσουν.

«Σαρώνουν» τα Public στην αγορά - Τι ετοιμάζονται να κάνουν

Νέα καταστήματα φαίνεται πως θα ανοίξουν τα Public το επόμενο διάστημα…

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση στην αγορά που δείχνει τη δυναμική τους πορεία, ενώ παράλληλα βάζει ακόμα πιο δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Πρόκειται για 10 νέα καταστήματα που θα γίνουν πραγματικότητα τα επόμενα τρία χρόνια.

Πέρα από αυτό, σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα αναβαθμιστούν και τα υπάρχοντα καταστήματα.

Ποιο το πλάνο των Public για τα επόμενα χρόνια

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για στρατηγική επένδυση 10 εκατ. ευρώ, με την οποία τα Public θα επεκταθεί το δίκτυο φυσικών καταστημάτων που φιλοξενούν τη διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας, μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και ειδών ψυχαγωγίας..

Στο πλάνο της επένδυσης για το 2024 εντάσσεται και η πλήρης ανακαίνιση τριών Public, που θα αναβαθμιστούν σε “Public + home” για να προσφέρουν ποικιλία μικρών και μεγάλων συσκευών για το σπίτι.. Ειδικότερα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, τα καταστήματα Public σε Ιωάννινα, Πειραιά και Ρόδο, θα αναβαθμιστούν σε “Public + home”, προκειμένου να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και των τοπικών αγορών.

Αναδιαμορφώνουν το δίκτυο καταστημάτων τους και βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση νέων σημείων τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν την εμπειρία “Public + home” σε όλη τη χώρα. Στόχος είναι να φιλοξενούν και την κατηγορία των μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών μεταφέροντας μικρού μεγέθους καταστήματα στα ήδη μεγάλα Public.

Σε ποιες περιοχές θα ανοίξουν

Ειδικότερα, το Public Group εξετάζει ήδη τις περιοχές της Κρήτης, της Πελοποννήσου, καθώς και περιοχές στην Αττική, προκειμένου να ανακαλύψει τα κατάλληλα σημεία και να επενδύσει στη δημιουργία νέων μεγάλων καταστημάτων επιφάνειας 2.000 τ.μ., τα οποία θα φιλοξενούν με άνεση την πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεις για όλη την οικογένεια.
Υψηλή εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς τα μεγάλα Public καταστήματα, τα “Public + home”

Η περαιτέρω επέκταση του δικτύου έρχεται ως αποτέλεσμα της επιτυχίας του νέου μοντέλου για αγορές οικιακών συσκευών που σύστησαν στο αγοραστικό κοινό τα Public τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη δημιουργία των καταστημάτων “Public + home”.

Ενδεικτικό της θερμής υποδοχής που είχαν τα 13 πρώτα μεγάλα καταστήματα “Public + home” είναι πως το 94%* των επισκεπτών τα αξιολόγησε θετικά, όσον αφορά στον σχεδιασμό των καταστημάτων, στην εξειδίκευση των εργαζομένων, καθώς και στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουν.